Trejler “The New Mutants”: Posle tri godine odlaganja konačno ćemo videti to čudo

Marvelov superherojski horor film “The New Mutants” uspešno se odlaže još od 2017. godine. Crna filmska ovca koja je pet puta prepravljana, krpljena, dosnimavana, menjana, na kraju svog nesrećnog ciklusa upala je u novi pakao pandemije.

Taman kad su kreatori i Fox studio odlučili da je to ono što žele, “The New Mutants” je upao u još jedan krug odlaganja zbog zatvorenih bioskopa širom sveta. Publika koja je odustala od ideje da će film ugledati svetlost dana, u najmanju ruku su se ponadali da će film završiti na nekom od striming servisa ili na VOD (Video on Demand – vido na zhatev). Krajem meseca biće održan Comic-Con u kućnom izdanju, tj. veliki događaj biće održan onlajn, kad se očekuje zvanična potvrda – The New Mutants ostaje zakazan za bioskopsku premijeru 28. avgusta ili će konačno biti dostupan onlajn i ova trogodišnja agonija će konačno biti završena. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

HBO Max serije koje planiraju da nas istresu iz gaća


U susret premijeri filma, objavljen je novi trejler (10. po redu) u koji su sabijeni novi kadrovi i nešto jasnija slika kako će “The New Mutants” u svojoj finalnoj verziji izgledati. 

Gotovo je sigurno da će na Comic-Conu biti najavljeno da film ide direktno na striming, ali je pitanje na koju platformu. Opcije su Hulu i Disney+, ali i VOD opcija koju su uspešno iskoristili filmovi na početku pandemije “The Invisible Man“, “The Hunt“, “Emma.”. 

Nadajmo se da je ovo poslednji put da gledamo najavu za ovaj film i da će konačno izaći bez daljnjeg odlaganja jer se interesovanje tokom godina poprilično izgubilo. 

Najčitanije

Pročitaj još