HBO Max serije koje planiraju da nas istresu iz gaća

Samo bez panike jer sve što debituje na HBO Max, biće i na domaćem HBO Go-u. Najavni trejler za predstojeću serijsku i filmsku sezonu kompanije HBO najavljuje nekoliko naslova iza kojih stoje imena kao što su Meril Strip, Nikol Kidman, Stiven Soderberg, Ridli Skot… Ukratko, ako kiksnu to će biti najveće razočaranje 2020. godine, koja nas je dovoljno išamarala.

HBO Max na oficijalnom YouTube kanalu najavio je seriju Ridlija Skota “Raised by Wolves”, odloženu ali veoma očekivanu “The Undoing” sa Nikold Kidman i “Let Them All Talk” Stivena Soderberga sa Meril Strip.

O seriji “Raised By Wolves” priča se već mesecima. Serija prati dva androida koji odgajaju ljudsko dete na nepoznatoj planeti. Trenutno se ništa više ne zna o priči osim osnovne premise radnje i nekoliko scena iz velikog najavnog trejlera HBO Max. Zavaničan dvominutni trejler je još uvek u izradi.

Foto: HBO Max

Pored tri jahača apokalipse za HBO Max (The Undoing, Raised by Wolves i Let Them All Talk) najavljen je dokumentarac Ejmi Šumer o trudnoći, nova sezona serije “Search Party”, “An American Pickle”, “Lovecraft Country” za fanove Lavkrafta, “The Third Day” još jedna neobična misterija Džud Loom o ostrvu sa kog nema izlaska…

Kao i obično HBO neće pucati na hiperprodukcijsko ispaljivanje serija i filmova, pa je najava za usresređena na naslove koji se očekuju ove godine. Još uvek se očekuju zvanični datumi, a do tada trejler…

Najčitanije

Pročitaj još