Trejler “The Third Day”: Još jedan potencijalni hit od HBO-a

Septembar je zlatni mesec za ljubitelje filmova i serija. Sve što se tokom godine čuvalo ili odlagalo zvanično će startovati od 1. septembra. Očekuje nas film Čarlija Kaufmana “I’M THINKING OF ENDING THINGS“, serija Rajana Marfija “Ratched“, igrana adaptacija “Mulan“, serija Ridlija Skota “Raised by Wolves“, film sa Ejmi Adams “The Woman in the Window“, a družini se priključuje i HBO mini-serija sa Džud Loom “The Third Day”.

Priča o bekstvu koja se pretvara u zatvor u neobičnom spletu okolnosti prati živote dva lika. Nakon tragičnih događaja Sem odlazi na izolovano britansko ostrvo kako bi našao trenutak mira. U paralelnom narativu Naomi Haris kao Helen istim tragom završava na istom mestu. Jedini problem je što ne mogu da napuste ostrvo i stanovnici im nisu spremili dobrodošlicu, već nešto gore.

Foto: HBO

Serija je podeljena podeljena na dva dela. Prvi deo sa tri epizode nosi naziv “Leto”, a preostale tri u drugom delu nose naziv “Zima”. U toku “leta” Sem otkriva na izolovanom ostrvu grupu starosedalaca koji štite svoj životni prostor po svaku cenu, a u toku “zime” autsajderka dolazi na ostrvo kako bi dobila odgovore na pitanja koja je muče.

“The Third Day” (Trećeg dana) je miks drame i misterije, iako trejler ne otkriva mnogo izgleda da su junaci u nekoj vrsti čistilišta.

Serija koja je trebalo da debituje u maju, zvanično će biti prikazana 14. septembra.

Najčitanije

Pročitaj još