Trejler “Ratched”: Da ti se digne kosa na glavi

U očekivanom Marfijevskom stilu, nova serija Rajana Marfija “Ratched” sa njegovom miljenicom Sarom Polson u glavnoj ulozi iz ove perspektive obezbeđuje tri stvari – kemp, humor i grotesku. Ako je verovati kreatoru, sve što smo najviše voleli u American Horror Story serijalu je u slučaju “Ratched” podignuto za lestvicu.

Serija “Ratched” je svojevrsna originalna priča, prikvel, kultnog filma “One Flew Over the Cuckoo’s Nest” iz 1975. godine sa Džek Nikolsonom. Rajan Marfi gledaoce upoznaće sa njegovom verzijom zlokobne medicinske sestre Mildred Rečid.

Foto: Netflix

Lik koji je stvorio Ken Kesli, a koji je oživela u verziji iz 1975. godine Luis Flečer ovenčan je Oskarom za najbolju žensku ulogu. Naime, film je dobio Oskare za Najbolji film, Najboljeg reditelja (Miloš Forman), Najboljeg glumca (Džek Nikolson), Najbolji scenario (Džel Nicče) i Najbolju glumicu (Luis Flečer). Dakle, Rajan Marfi svoje nogice je potopio u ledenu vodu jer uspešan original, oživljava na Netflixu u nešto drugačijem ruhu.

Radnja serije je smeštena neposredno posle Drugog svetskog rata u Severnoj Kaliforniji u kojoj Mildred dobija posao u psihijatrijskoj ustanovi.

Foto: Netflix

Eksperimenti i testiranje ljudskog uma zajedno sa zlokobnom figurom medicinske sestre na osnovu visokobudžetnog trejlera obećava dosta toga.

Glavne uloge tumače Sara Polson, Sintija Nikson, Šeron Stoun, Fin Vitrok, Džon Džon Brajones, Džudi Dejvis i Čarli Karver.

Premijera serije je zakazana za 18. septembar.

Pogledajte trejler:

Najčitanije

Pročitaj još