Film “Mulan” ipak ide debituje na striming servisu po velikoj ceni

Nakon što je objavljeno da Netflix otkupljuje prava na film “Woman in the Window” sa Ejmi Adams, striming servis Disney+ ipak je odlučio da igranu verziju “Mulan” premijerno objavi 4. septembra i da više ne odlaže bioskopsku premijeru.

Kompanija Disney na striming servisu Disney+ omogućiće korisnicima da pogledaju “Mulan” za 29.99 dolara i na tu cifru moraće da plate i mesečnu pretplatu od 6.99 dolara. Ovaj skup sport prema prognozama “Variety” najverovatnije neće imati dobar efekat kao kad je u martu Universal objavio filmove “Emma.” “The Invisiable Man” i “Hunt” po mnogo manjoj ceni na servisima za kupovinu filmova (iTunes, Amazon, Vudu).

Od kreatora "American Horror Story" serija o ozloglašeno zlokobnoj medicinskoj sestri u psihijatrijskoj ustanovi.

Gepostet von Deda Milorad am Dienstag, 4. August 2020

Disney za sada planira da omogući kupovinu “Mulan” na teritorijama na kojima funkcioniše Disney+, a i evropskim zemljama i Kini igrana adaptacija klasika će debitovati u bioskopima. Međutim, zbog pandemije korona virusa pitanje je da li će uopšte “Mulan” imati mogućnost da se prikazuje u bioskopskima salama u Evropi, pogotovo ako se uzme u obzir da vlasti u evropskim zemljama planiraju da zadrže distancu i maske kao obaveznu životnu rutinu u budućnosti sa zabranama većeg okupljanja, naročito u zatvorenom prostoru.

Za sada ostaje da “Mulan” debituje na Disney+ 4. septembra po ceni od 29.99 dolara.

Najčitanije

Pročitaj još