Trejler “Raised by Wolves”: Nova serija Ridlija Skota želi da zameni “Game of Thrones”

Dugonajavljivana serija Ridlija Skota “Raised by Wolves” dobila je svoj prvi zvanični trejler i datum premijere. Striming servis HBO Max ulazi u krcatu septembarsku sezonu sa naslovom od kojeg očekuje uspeh koji će biti u ravni sa njihovom najgledanijom serijom “Game of Thrones”.

“Raised by Wolves” u distopijskom svetu prati život dva androida koji odgajaju decu na sveže napraljvenoj planeti. Kolonija ljudi koja preti da bude rastrgnuta religijskom diferencijacijom poslužiće androidima kako bi kontrolisali uverenja ljudi.

Foto: HBO Max

Ridli Skot seo je u rediteljsku stolicu za potrebe dve epizode, što je njegov debitantski rad na televiziji. Kreator serije Aron Guzikovski rekao je da je ostvarenje inspirisano ranijim radom reditelja – Alien i Balde Runner.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Ratched”: Da ti se digne kosa na glavi


Serija je inicijalno bila namenjena TNT televiziji pod čijim okriljem se emituju serije “The Alienist” i “Snowpiercer“, ali posle dogovora WarnerMedia i HBO-a “Raised by Wolves” je preseljen na striming platformu.

Foto: HBO Max

Premijera serije je zakazana za 3. septembar na HBO Max i još uvek se čeka potvrda da li će biti dostupna kod nas preko HBO GO-a.

Pogledajte trejler:

Najčitanije

Pročitaj još