Trejler “I’m Thinking of Ending Things”: Ovo je onaj čudan film o kojem će svi pričati

Septembar je zlatna karta za striming industriju. Giganti Netflix i HBO u ovom periodu planiraju da objave naslove koje su dugo mazili i pazili. Početkom septembra nas očekuje serija Rajana Marfija “Ratched“, Ridlija Skota “Raised by Wolves” i film Čarlija Kaufmana “I’m Thinking of Ending Things”.

Film zasnovan na romanu Lejn Rida iz 2016. godine pokupio je veliki broj književnih nagrada i pozitivnih kritika.

Narativ prati neimenovanu devojku koja sa dečkom Džejkom odlazi kod njegovih roditelja na večeru. Iako želi već neko vreme da raskine, počinje da preispituje okruženje u kojem se nalazi, mentalno stanje i prostor u kojem se nalazi.

Anksiozni duh trejlera raste kao kvasac jer junakinja priče je zatvorena u kući u kojoj se sudaraju prošlost, budućnost i njena želja da na neke stvari stavi tačku.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Raised by Wolves”: Nova serija Ridlija Skota želi da zameni “Game of Thrones”


Knjiga koja je privukla veliku pažnju zbog neobičnog tipa naracije za Čarlija Kaufmana je bila izazov. Mada Čarli je čuveni filmski genijalac koji stoji iza filmova “Adaptation”, “Confessions of a Dangerous Mind”, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, “Being John Malkovich” i “Anomalisa”,

Film i knjiga su opisani kao “mindfuck” (pogiravanje se umom) i glavne uloge su dodeljene Džesi Bakli (Chernobyl), Toni Kolet (Hereditary), Dejvidu Tevlisu i Džesi Plenosu.

Premijera filma je zakazana za 4. septembar na Netflix-u.

Pogledajte trejler:

Najčitanije

Pročitaj još