“Woman in The Window” sa Ejmi Adams dolazi na Netflix?

Netflix je odlučio da dobije rat u savremenoj filmskoj industriji. Nakon što je otkupio nekoliko filmova čije su bioskopske premijere otkazane zbog kovida-19, i pobednika ovgodišnjeg Tribeka filmskog festivala “The Hater” sledeći na listi je “Woman in the Window” sa višestruko nominovanom oskarovkom Ejmi Adams.

Adaptacija romana AJ Fin “Woman in the Window” ipak će ugledati svetlost dana 2020. godine, iako je Fox Searchlight inicijalno odlučio da odloži bioskopsku premijeru za sledeću godinu. Kompanija Netflix je odlučna u kupovini filma sa Ejmi Adams i prema poslednjem izveštaju “Deadline” transakcija filma na striming servis je u pregovorima.

Film “Woman in the Window” iako je u vlasništvu Disney kompanije zbog sadržaja nije pogodan za Disney+ striming platformu koja je namenjena za porodicu i najmlađe, pa se trenutno vodi obračun između Netflix-a i servisa Hulu koji je deo kompanijskog kišobrana Disney.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Ratched”: Da ti se digne kosa na glavi


Džulijan Mur i Ejmi Adams, kako je pokazao test skrining filma ostavio je publiku koja ga je videla sa osećajem nelagode. Netflix vidi šansu za svoju platformu i upotpunjavanje kataloga do kraja godine, pa se nada da će uskoro dobiti prava na film i servirati ga pretplatnicima kojih trenutno ima oko 190 miliona širom sveta.

Najčitanije

Pročitaj još