Pozovite egzorcistu: Druga sezona “The Haunting of Hill House”

Nema šanse da ste zaboravili na najbolju seriju prošle godineThe Haunting of Hill House“. Nije ni ona zaboravila na nas, tačnije kreator Majk Flenangen i izvršni producent serije Trevor Mejsi dobili su zeleno svetlo za drugu sezonu. Čelnici kompanije Netflix žele da serija dobije svoj antologijski oblik, pa će svaka sezona u stilu “American Horror Story” biti priča sa sebe sa novom lokacijom, ukletim kućama i likovima.

Unikatna priča prve sezone koja je bila spoj drame, psihološkog-horora i misterije dobiće nastavak koji će biti premijerno prikazan 2020. godine.

Majk i Mejsi su majstori u kreiranju jezive priče koja publiku ostavlja na ivici sedišta, bespomoćne, ali im nijednog momenta ne dozvoljava da skreću pogled sa ekrana. Srećni smo što će se naša saradnja nastaviti i radujemo se narednim ‘The Haunting’ projektima“, izjavila je zamenica glavnog čoveka Netflix-a, Sindi Holand.

Prva sezona “The Haunting of Hill House” osnovnu premisu radnje crpela je iz istoimenog romana američke spisateljice Širli Džekson. Priča o sedmočlanoj porodici Krejn i nesrećnim životima koji su posledica traumatične prošlosti koja se odigrala u kući u Brdima ostavila je ozbiljan trag u modernoj televiziji, pre svega zbog čuvene šeste epizode koja je snimljena bez reza, odličnog izbora glumaca, kompleksne i psihodelične priče.

Druga sezona neće pratiti Krejnove, već će se fokusirati na drugu porodicu i drugu kuću. Zvaničan naziv nastavka je “The Haunting of Bly Manor“.

Što se mene tiče, priča o porodici Krejn je ispričana. Završena je“, rekao je Flanengen za “EW” nakon emitovanja prve sezone.

Za sada nisu poznati detalji druge sezone, ali se u nastavku godine očekuje izveštaj o izboru glumaca i priči koja nas očekuje sledeće godine.

Dok se druga sezona kuva gospodin Flenangen je završio snimanje nastavka romana “Isijavanje” Stivena Kinga “Doctor Sleep” koja bi trebalo da bude premijerno prikazan ove godine.

Reditelj serije “The Haunting of Hill House” pre Netflix-ovog hita bio je kreator filmova “Hush“, “Oculus“, “Before I Wake” i “Gerald’s Game“.

Pročitaj i:

Serija “The Haunting of Hill House” ima dugačiji kraj za koji niko ne zna

Najčitanije

Pročitaj još