Trejler “You” druga sezona: Psiho je ponovo u gradu

Psiho je ponovo u gradu. Ima novo ime, staro lice i stare navike. Drugo poglavlje dramatičnog treš hita “You” dolazi u naše domove 26. decembra na Netflix-u. 

Kreatorka serija Sera Gambl obećala je kritičarima i publici da će druga sezona serije “You” biti ozbiljniji i manje treš osvrt na život čoveka koji živi za to da uhodi žene.

Znaćete kad je pogledate. U drugoj epizodi nove sezone videćete moju najomiljeniju scenu u karijeri. Moj dosadašnja karijera je bila prepuna krvi, nasilja i čudovišta. Ujedno ovo je i najlepša scena koja je napravljena. Džo je nateran da uradi nešto što ne želi da uradi“, rekla je Gambl za “TV Guide”.

Prva sezona serije “You” prvi put je prikazana na televiziji Lifetime 2018. godine, ali nije imala dobar odziv i publiku koja je bila zanteresovana da iz nedelju u nedelju prati mračne avanutre neobičnog antiheroja. Nakon što je Netflix otkupio prava za prikazivanje stvari su se promenile.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

10 najgledanijih serija na Netflix-u ikada


Prva sezona serije “You” dospela je na četvrto mesto najgledanijih serija na Netflix-u ikada, sa 41 miliona gledalaca. I pored svoje tinejdž-treš prirode odmotavanja radnje i glume, priča koja sebe nikad ne shvata preterano ozbiljno milione je vrlo zabavila.

Kako je objasnila Sera Gambl drugi deo neće biti ono što je bio prvi jer ovog puta nije podređena pravilima televizije Lifetime i nema potrebe da se dodvorava tinejdž publici.

Foto: Netflix

S obzirom na to da u drugoj sezoni jednu od glavnih uloga tumači Viktorija Pedreti, zvezda serije The Haunting of Hill House i filma Once Upon a Time in Hollywood, ostaje da verujemo kreatorki na reč.

Premijera je za nedelju i po dana. Ostalo je samo da sačekamo čuvenog psiha da ponovo ušeta kroz male ekrane u naše dosadne živote.

Prati Dedu na ↓

Pročitaj još

Najčitanije

Film “Antebellum”: Promašeni šamar

Get Out" (2017) rediteja i scenariste Džordana Pila otvorio je vrata i prozore društveno-političkoj satiri u savremenom i večito uljuljkanom monolitnom Holivudu. Akcenat na...

Serija “Ratched”: Lobotomirala samu sebe

Rajan Marfi... Ukoliko znate televizijski opus i kinematografsku ideologiju scenariste i reditelja možete slobodno da preskočite naredni pasus, unapred se izvinjavam. Ti dragi čitaoče...

40 filmova koje možete da pogledate na Netflixu, a koji su hvaljeni i nagrađivani

Iz ove tačke gledišta o bioskopu možemo samo da sanjamo. Odluka Netflix-a da otkupi film "Women in the Window" sa Ejmi Adams i objavi...

Film “365dni”: Smanjiće vam inteligenciju, uništiti brak i izgubićete posao

Pre tri ili četiri godine urednici su me poslali na premijeru filma "50 nijansi mračnije". Nije bio po sredi sadizam nadređenih, već svest da...

Netflix vodič za potcenjene serije i filmove: Ako ih niste gledali, sad je šansa

Tamni oblak se nadvio nad strimingom. Pre nego što neko opauči protivgradnu raketu i rastera oblake, pored nekoliko novijih naslova koji nas očekuju do...