Pažnja, pažnja! Nove serije koje stižu u oktobru

Sušna letnja televizijska sezona je iza nas, pravićemo se da “Castle Rock” nije bio baš toliko loš, i početak jeseni nas je nagradio sa Netflix-ovom serijom “Maniac“, Facebook serijom “Sorry for Your Loss” i novom iznenađujuće solidnom sezonom “American Horror Story“. Beskrajni izbori sadržaja nas očekuju do kraja godine, a oktobar je dobar početak za zagrevanje.

I Feel Bad

NBC serija o ženi koja želi sve, apsolutno sve. Međutim, neuspešno cinculiranje braka, dece i naporne svekrve rezultiraće komičnim događajima.

Into the Dark

Antologijska horor serija strimig servisa HULU sa elementima crnog humora korača stazom “Castle Rock” i “American Horror Story”. Iako radnja prve sezone još uvek nije poznata, najavni trejler “The Body” prati neobičnog lika koji krije pritajeno zlo iza Colgate osmeha.

The Haunting of Hill House

Ako ste barem jednom došli kod Dede na sajt onda znate da ovo čekamo kao ozebli Sunce. “Kuća na ukletom brdu” ima odlične prve recenzije i bolje bi mu bilo da nas ne izneveri 12. oktobra.

The Romanoffs

Antologijska serija prati potomke čuvene dinastije Romanovih. Likovi razbacani svuda po svetu sa neobičnim sudbinama koje se prepliću u prvoj sezoni uz odličnu glumačku ekipu i kreatori “Mad Man” obećavaju mnogo toga.

Charmed

Znam! Deda WTF!? Slušajte, moramo da pogledamo barem jednu epizodu potencijalnog mega ribut treša serije koja se suludo reprizirala kad smo bili mladi i ludi. Serija o čarobnicama je ipak na mojoj listi – pogledaj i smej, smej, smej, samo se smej.

Camping

HBO serija o bračnom paru koji je samo želeo romantičan i zabavan kamping vikend. Ali, malo sutra.

The Kids Are Alright

Sitkom o konzervativnoj porodici iz sedamdesetih godina koja pokušava da preživi talas liberalizma, nove političke struje i modernih ideja je direktan konkurent “Modern Family” koji se nekim čudom i dalje emituje.

The Chilling Adventures of Sabrina

Još jedan ribut popularne dečije serije, ali sa bizarnim obrtom i daleko mračnijom temom.

Pročitaj i: 

Najbolja serija ove jeseni

Serije i filmovi na Netflixu koje ne bi trebalo da propustite

Najčitanije

Pročitaj još