Serije i filmovi na Netflixu koje ne bi trebalo da propustite

Poslednji kvartal 2018. godine Netflix je shvatio veoma ozbiljno, tako da za ljubitelje serije i filma neće biti zime. Već od sutra počinje agresivna kampanja i sezona novih naslova koji su dugonajavljivani i očekivani. Dobro se smestite jer ovo je samo početak.

Maniac – 21. septembar

Serija koju su kritičari već imali prilike da pogledaju pre dva dana je pobrala pozitivne ocene i od sutra je zvanično dostupna na Netflix-u. Oskarovka Ema Stoun i Džona Hil u specijalizovanoj klinici za slomljena srca i nesrećne duše pokušavaju da započnu nov i srećan život.

Nappily Ever After – 21. septembar

Romantična komedija o večitoj borbi prilagođavanja partneru i konačnom oslobođenju od stega i očekivanja društva.

Hold the Dark – 28. septembar

Neobičan triler o kojem se jako malo zna i koji je debitovao na Filmskom festivalu u Torontu prati junake koji žive obranku šume u kojoj je nestao dečak.

Private Life – 5. oktobar

Film “Private Life” je prvi put prikazan u januaru na Sundance festivalu i dugo nije mogao da pronađe svoj dom i distributera sve dok Netflix nije odlučio da ga uzme pod svoje. Priča o piscu koji očajnički želi da dobije dete, ali život testira njegovo strpljenje i živce.

Apostle – 12. oktobar

Iščašeni triler prati priču Tomasa Ričardsona 1905. godine koji pokušava da spase sestru koja je oteta od strane neobičnog religijskog kulta.

Wanderlust – 19. oktobar

BBC One i Netflix su udružili snage na mini-seriji sa Toni Kolet u ulozi psihoterapeuta koji ne spašava tuđe živote, već sopstveni brak koji je u debeloj krizi.

Chilling Adventures of Sabrina – 26. oktobar

Kirnan Šipka mi je uvek delovala kao zla devojčica i izgleda da nisam samo ja to primetio, već i Netflix koji je ributovao čuvenu seriju Sabrina, samo što nije u pitanju slatka komična serija. Ooooo neee.

Pročitaj i:

Serija “Kuća na ukletom brdu”

Kritičari vam preporučuju serija za septembar

Najčitanije

Pročitaj još