Nove serije koje izlaze u septembru: Ima ih ko malih mrava

Iako bi trebalo da je sezona sušnog perioda na televizijama i striming servisima prošla, izgleda da ćemo za neke veće i očekivanije naslove morati da sačekamo novembar i decembar. Do tada tu i tamo ima nekoliko zanimljivih stvari na koje ne bi bilo loše baciti oko, ali bez preteranog radovanja jer je septembar krcat nastavcima serija sa po nekim debitantom.

Mayans M.C. (druga sezona) – 3. septembar

Sledeće poglavlje u “Sons of Anarchy” sagi se vraća na male ekrane. Nekadašnji zlatni dečko želi da sazna istinu o smrti svoje majke.

Wu-Tang: An American Saga – 4. septembar

Serija striming servisa Hulu je smeštena u njujorško predgrađe devedesetih godina. Period koji je obležila krek kokainska epidemija prati istinite događaje o Wu-Tang klanu. Centralni lik priče The RZA je u procepu između želje za uspehom u muzičkoj industriji i kriminalu.

Elite (druga sezona) – 6. septembar

Sasvim pristojna tinejdž mutant drama “Elite” je krajem prošle godine debitovala na Netflix-u. Žanrovska kombinacija nekoliko serije “Veronica Mars”, “Big Little Lies“, “Gossip Girl” na momente je veoma mračna, društveno angažovana i naravno melodramatična. Priča se nastavlja nakon smrti Marine za čije beživotno telo je optuženo nekoliko klinaca i svi su imali razlog da je likvidiraju.

Titans (druga sezona) – 6. septembar

Već znato kako ovo ide. DC univerzum, pa ko je zainteresovan i ko voli Titans nek zauzme udobno mesto.

Mr. Mercedes (treća sezona) – 10. septembar

Evo predloga – ako volite trilere, krimi priče i psihopate, adaptacija romana Stivena Kinga “Gospodin Mercedes” je za vas. Serija ulazi u fazu treće sezone i preporuka da se ukrcate na ovaj serijski brod.

Unbelievable  – 13. septembar

Serija zasnovana na članku koji dobio Pulicerovu nagradu prati istinite događaje. Prijavu tinejdžerke za novodno silovanje. Obećavajuća glumačka postava i Toni Kolet ne bi trebalo da nas iznevere sredinom septembra.

Undone – 13. septembar

Pa, ovo je teško objasniti, ali recimo da je u pitanju nešto što bi trebalo da lomi mozak i fascinira novim načinom pripovedanja i žanrovskom igrarijom. Pesudo igrani film prati isprva dosadan život junakinje koja posle saobraćajne nesreće nije sigurna da li je živa, mrtva, u paklu, raju ili paralelnoj realnosti.

American Horror Story: 1984 – 18. septembar

Antologija Rajana Marfija American Horror Story je prošla razne uspone i padove. Od odličnih, preko prosečnih do očajnih sezona. Ovog puta Marfi je inspirisan koljačkim hororima osamdesetih, jer se svi lože na osamdesete poslednjih godina zbog Stranger Things

Prodigal Son – 23. septembar

Crna komedija i misterija fokusirana je na serijskog ubicu koji se predstavlja kao Hirurg. Da budem iskren, ovo je sirotinjska verzija Mindhunter sa uplivom nekoliko komercijalnih žanrova – drama, komedija, misterija.

Creepshow – 26. septembar

Antologijska serija zasnovana na filmu iz 1982. godine na kojem su radili Stiven King i Džordž Romero sastavljena je od 12 horor priča koje su, naravno, u duhu osamdesetih.

The Good Place (poslednja četvrta sezona) – 26. septembar

Serija The Good Place se oprašta sa svojim fanovima četvrtom sezonom. Na kraju ćemo saznati gde će vesela ekipa zvaršiti – raju, paklu ili ko zna gde već, možda na nekom boljem mestu.

Evil – 26. septembar

Ako ću da sudim po trejler – PRODATO!!! Psiholog Kristin Bušard radi na slučaju ubice za kojeg nije sigurna da li je psihopata i treba mu doživotna kazna ili egzorcista. Obećava.

The Politician – 27. septembar

Još jedna nova serija Rajana Marfija sa Gvinet Paltrou i naravno Džesikom Lang. Jedna jako poremećna crna komedija o mladiću koji želi da postane predsednik. U trejleru se svašta desilo da se ne može prepričati.

Najčitanije

Pročitaj još