Trejler “Njegova mračna tkanja” 2. sezona: Ipak stiže 2020. godine

Voljeno književno delo Filipa Pulmana prošle godine je po drugi put dobilo svoju igranu adaptaciju. Posle prvog relativno neuspešnog pokušaja 2007. godine za koji je bio zadužen reditelj Kris Vejc, HBO, BBC i Džek Torn su se odlučili za drugačiji pristup, umesto filma, publici su “Njegova mračna tkanja” servirali kao seriju. Iako je postojala bojazan da će druga sezona morati da sačeka 2021. godinu ili u najgorem slučaju 2022. ispostavilo se da su kreatori, odmah nakon završne klape prve sezone, počeli da rade na drugoj koja ja snimljena, skoro cela, pre pandemije, i premijera joj je zakazana za kraj ove godine. 

U četvrtak na virtuelnom Comic-Conu emitovan je promotivni trejler za drugu sezonu “Njegova mračna tkanja“. 

Većinski deo ekipe iz prve sezone je na okupu sa dodatkom “seksi sveštenika” iz serije “Fleabag” Endruom Skotom u ulozi Kolonela Džona Perija.

Za sada se osim kratkog trejlera ne zna mnogo o drugoj sezonu, osim da će Fibi Voler Bridž pozajmljivati glas Kolonelovom daimonu. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Lovecraft Country”: Lavkraft ne bi bio srećan da vidi ovu seriju


Snimanje druge sezone pred sam kraj je presekla pandemija, pa će sezona umesto osam epizoda imati sedam. 

Još uvek se očekuje tačan dataum premijere, ali za sada HBO je potvrdio da je u pitanju jesen. S obzirom na to da je prva sezona počela sa emitovanjem 3. novembra, u sličnom vremenskom intervalu se očekuje i nastavak. 

Najčitanije

Pročitaj još