Trejler “Utopia”: Autorka “Sharp Objects” preuzima rimejk čuvene serije

Amazon Prime objavio je prvi trejler za triler-dramu “Utopia”. Rimejk britanskog originala koji je živeo dve sezone preuzela je Gilijan Flin, autorka romana i serija “Sharp Objects” i filma “Gone Girl”. Književnica je zadužena sa scenario i ovo je njen novi filmsko-televizijski angažman posle HBO serije i filma “Widows“.

Sinopsis za novu seriju striming servisa Amazon Prime naglašava da “Utopia” prati grupu fanova grafičkih novela (stripova) koji su u onlajn kontaktu i svoju obesesiju prema stripu “Utopia” podižu na viši nivo, odnosno, ubeđeni su da su provalili kod koji otkriva da ljudskoj vrsti predstoji opasnost. Sigurni su da nisu teoretičari zavere, već da su u stvarnoj opasnosti.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Njegova mračna tkanja” 2. sezona: Ipak stiže 2020. godine


Nova verzija serije “Utopia” se odlaže godinama. Početkom 2014. godine prvi put je najavljeno da će Gilijan Filn biti zadužena za novu adaptaciju. Prvobitno šapu na seriju je položio HBO, međutim zbog problema sa budžetom serija je otkazana, a potom ju je preuzeo Amazon Prime i dao joj je drugu šasnu sa istim kreatorima.

Prva sezona imaće osam epizoda i očekuje se zvaničan datum premijere. Za sada je dostupan trejler i nagađanje da je “Utopia” deo programske šeme 2020. godine.

Najčitanije

Pročitaj još