Trejler “Tenet”: Ovo će biti prvi film koji će otvoriti bioskope širom sveta

Kristofer Nolan u trenutnoj karantin-korona situaciji želi da bude prvi čovek na Mesecu. Reditelj već neko vreme pritiska kompaniju Warner Bros da bez obzira na bezbednosnu situaciju bude pokusni kunić, prvo filmsko mače koje će biti bačeno sa otvaranjem bioskopa. Nolan i pored molbi ljubitelja njegovog rada da odloži premijeru filma “Tenet” za kraj godine, ipak će debitovati u bioskopima 17. jula.

“Tenet” Kristofera Nolana (Interstellar, Dunkrik, Inception, The Dark Knight) poziva ljubitelje filma u Njujorku i Los Anđelesu da sa svečanim otvaranjem u post-karantinskoj eri dođu u bioskop i vide njegov novi film.

U slučaju nadležne vlasti odluče da se bioskopi još neko vreme drže pod ključem, Nolanov film će svakako biti prvi koji će ih otvoriti 17. jula ili 1. avgusta. Naime, reditelj ne želi konkurenciju u bioskopima i želi ih samo za sebe, kao i svaki pretenciozni umetnik.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Shirley”: Kažu da nas očekuje najbolji film godine


“Tenet” kao internacionalni špijunksi film koji je snimljen u sedam zemalja ima kompleksnu naraciju i pomeranje vremena, mada reditelj kaže da nema putovanja kroz vreme u njegovoj priči.

Glumačku ekipu čine Džon Dejvid Vašington, Robert Patison, Elizabet Debicki, Dimple Kapadia, Aron Tejlor Džonson, Klemens Posi, Majkl Kejn i Kenet Bran.

Trejler je za “Tenet” je tu i ostaje samo da vidimo koliko će Nolan biti uspešan kao prvi čovek u bioskopima posle karantina.

Najčitanije

Pročitaj još