Trejler “Possessor”: Napad anksioznosti i noćna mora

Novi film kompanije NEON u saradnji sa filmskom kućom Blumhouse “Possessor” reditelja Brandona Kronenberga pre zvanične premijere, koja se očekuje uskoro, dobio je epitet “stilizovanog psihološkog trilera”. Brandon, sin legendarnog Dejvida Kronenberga, posle debitantskog filma “Antiviral” 2012. godine i premijere na Kanskom festivalu, dobio je priliku za prvi veći film koji ovih dana dobija pristojnu medijsku pažnju.

“Possesor” upoznaje nas sa profesionalnim ubicom i maherom u upotrebi savremene tehnologije kako bi “ukrao” telo osobe i eliminisao metu. Ruku na srce, centralna ideja priče deluje kao distopijski triler, ali trejler za film sa grimiznom fotografijom i bizarnim osvrtom obećava nešto potpuno drugo.

Film koji je debitovao na Sundance festivalu početkom godine naišao je na pozitivne reakcije kritike.

Brajan Aleriko za “RobertEbert.com” napisao je da je “Possesor” kao noćna mora – scene koje ćete pamtiti duže nego samu priču.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Najbolji filmovi 2020. godine po oceni kritičara – za sada


Džon Defore za “Hollywood Reporter” dodaje da je u pitanju jedan od najboljih sci-fi horor filmova poslednjih godina.

Kompanija NEON je najavila premijeru filma uskoro i nagađa se da će direktno biti dosupan na striming servisu HULU sa kojim NEON sarađuje poslednjih godina.

Najčitanije

Pročitaj još