Trejler “Candyman”: Ako mu ime ponovih pet puta, pet puta će te žiletom iseći

Urbane legende o zlim duhovima koji se otelotvore ako im ime pet puta izgovorite pred ogledalom više od tri decenije su zlatna holivudska koka. Relativno uspešni original “Candyman” iz 1992. godine dobio je svoje moderno odelo zahvaljujući rediteljki Niji Dekosti i scenaristima Džordanu Pilu i Vinu Rozenfildu. Iako je novi “Candyman” bio najavljen za jun 2020. godine zbog loše epidemiološke situacije dobio je novi datum – 27. avgust 2021. godine. 

“Candyman” 2021. godine je direktan nastavak na horor hitić iz 1992. godine. Priča prati dečaka Entonija Mekoja koji se iščupao iz kandži čike sa bombonama u prvom delu filma. Decenijama kasnije inspirisan legendama o osvetničkom zlom duhu, istražuje priče i mitove koji okružuju urbanu legendu o medenom čoveku koji zagorčava živote žrtava koje su ga prizvale. 

Toni Tod koji je tumačio lik Kendimena posle skoro 30 godina ponovo je nazuo cipele negativca. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “Last Night in Soho”: Izgleda toliko dobro da ga želim odmah

 

Kada je novi “Candyman” u pitanju, s obzirom na to da iza njega stoji Džordan Pil, pored natprirodnih stvari, veliki deo priče će biti usmeren na sistemski problem rasizma, svidelo se to nekom ili ne. 

Trejler otvara uvodna priča o čoveku koji je delio bombone deci, ali u njima su bili žileti. Posle nasilne reakcije policije koja je optužila čoveka za zločin besni duh pokojnika se vraća da žiletima vrati sve milo za drago. 

Pogledajte trejler: 

Najčitanije

Pročitaj još