Trejler “Last Night in Soho”: Izgleda toliko dobro da ga želim odmah

Najveći problem sa modernim trejlerima je to što otkriju čitavu radnju filma i što najčešće najbolje delove spakuju u dva reprezentativna minuta, ne ostavljajući na kraju ništa publici koja će provesti sat i po do dva sata sa finalnim materijalom. Novi film Edgara Vrajta “Last Night in Soho” ne otkriva apsolutno ništa u trejleru, a obećava toliko toga da oktobar deluje kao daleka budućnost.

Film Edgara Vrajta (Baby Driver) skoro godinu i po dana čeka premijeru. Odložen je, naravno, zbog pandemije, ali i zbog odluke kompanije Focus Features da “Last Night in Soho” debituje u bisokopima. Gledajući trejer potpuno je jasno zašto. Stilska komibnacija Hičkokovog “Vertigo” i “Suspiria” Darija Arđenta obećava psihodeličnu vožnju kroz um mlade kreatorke i njene uobrazilije da je pevačica u pokušaju iz šezdesetih godina.

U zvaničnom sinopsisu filma stoji da je Tomasin Mekenzi posle brojnih melanholičnih epizoda neobjašnjivim spletom okolnosti pronašla način da putuje kroz vreme, tačnije, u 1960. godinu. Paralelni život u telu Anje Tejlor Džoj (Queen’s Gambit) “Last Night in Soho” vodi mračnim hodnicima psihološkog trilera.


Blago Dedi, pročitaj i

Serije i film koje sam gledao da se vi ne biste mučili – Part 6


Ubrzo nakon što je trejler objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu “Focus Features” film je danima bio popularna tema na Tviteru. Kad ga pogledate biće vam jasno i zašto.

“Last Night in Soho” je zakazan za 28. oktobar, što ga smešta u oskarovsku filmsku sezonu. Izgleda da Focus i Vrajt imaju osećaj da imaju oskarovski hit u rukavu koji vredi čekati.

Pogledajte najavni trejler:

Najčitanije

Pročitaj još