Trejler “The Invisible Man”: Neko ti je iza leđa, okreni se ako smeš

Da li je neko rekao nostalgija? Ali, ne nostalgija za osamdesetim, dosadila je više bogu i narodu, već nostalgija koja nas vodi u rani 20. vek. I dok je ovih dana jedan deo našeg stanovništva prvi put upoznat sa bindžovanjem ili na srpskom, da se ne ljute veliki Srbi, televizijskim maratonom, zahvaljujući seriji Senke nad Balkanom 2, novi film “The Invisible Man”, kao i senke vraćaju nas u 1933. godinu.

“The Invisible Man” je prvi put prikazan 1933. godine. Adaptacija romana H.G. Velsa je bila čudo božije početkom 20. veka. Prvi specijalni efekti i psiho-horor priča u kojoj nasilni suprug ostavlja nasledstvo supruzi, a potom izvrši samoubistvo, samo da bi je kasnije proganjao kao nevidljvi entiet će biti ponovo na repertoaru, sa modernim obrtom, 2020. godine.

Elizabet Mos, zvezda serije “The Handmaid’s Tale” u uloziji Sesilije prolazi kroz pakao i natrag jer je ubeđena da je neko ili nešto posmatra i kroji joj život.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Od trejlera za seriju “Servant” se diže kosa na glavi


Reditelj Lej Vanel, kreator potcenjenog Upgrade, pokušao je da oživi čuvenog “The Invisible Man”, a rezultat ćemo videti u februaru.

Trejler otkriva veliki deo priče, ali svejedno biće zabavno videti ko je nevidljivi čovek i šta želi.

Najčitanije

Pročitaj još