Trejler “Servant”: Vradžbina od koje se diže kosa na glavi

Reditelj i scenarista Em Najt Šamalan je od početka dvehiljaditih prošao drug i trnovit put. Od genijalnog “Šestog čula”, preko nevoljenog “Village”, pa do pobednosnog povratka na veliko platno sa “Split”. Čovek koji voli da napravi obrt u poslednjih 10 minuta više nego leba da jede vrlo je misteriozan u vezi sa novom serijom koju će predstaviti 28. novembra na Apple TV+. Danas je objavljen zvaničan trejler i spremite se za hladan tuš i jezu ispod kože.

Serija pod nazivom “Servant” (sluga) već jasno crta sliku o tome šta se krije iza novog projekta. Ko je sluga i čiji je sluga?

Mladi bračni par angažuje dadilju da vodi računa o njihovom sinu Jerihonu. Međutim, beba nije beba, već je lutka, jer se mališanu nešto desilo u 13. nedelji života. Novopečena dadilja ostvaruje bizarnu vezu sa lutkom na opšte oduševljenje majke, ali glas u trejleru stalno postavlja pitanje: “Da li znate koga ste pustili u svoj dom?“.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “SEE” je potpuno poremeća i obožavam je


Fantastično montiran trejler i neobična priča u kojoj se ne zna ko je luđi u ovoj igri sa lutkom – roditelji, dadilja ili prijatelji i porodica koji dolaze u posetu, čine se vrlo zanimljivim televizijskim štivom koje nas očekuje krajem novembra.

Pogledajte prvi zvanični trejler za “Servant”.

Najčitanije

Pročitaj još