Nove serije koje izlaze u maju i zabava tek počinje

Početak televizijske godine je bio poprilično plodonosan, naročito za striming servis Netflix koji je iz meseca u mesec ređao hit za hitom. Početkom godine bili smo navučeni na Sex Education i Russian Doll, kasnije je došao drugi deo The OA i kreativna eksplozija Love, Death & Robots. Servis Hulu je servirao fantastični The Act, a HBO ima dosta kečeva u rukavu do kraja godine, ali prvi veći ispucani je Game of Thrones.

Maj će, sudeći po najavama, biti dovoljno zanimljiv jer kad nastupi letnja sezona dolazi suša.

Dead To Me – 3. maj

Kristina Aplgejt u seriji Dead To Me je novopečena udovica koja je pronašla utehu u novoj prijateljici koju je upoznala na grupi podrške ljudima koji su ostali bez svojih voljenih. Samo što njena nova najboljica je malo luda.

The Spanish Princess – 5. maj

Serija zasnovana na romanima Filipe Gregori prati život španske princeze Katarine od Aragona kojoj je od detinjstva obećan engleski presto. Kao i svakoj igri prestola, ambiciozna devojčica, a kasnije žena moraće da se pozabavi sa poteškoćama vođenja jedne zemlje.

Chernobyl – 6. maj

Dramatizacija događaja koji prate atomsku elektranu Černobilj u Ukrajini 1986. godine ulazi u detalje najveće katastrofe koja je zadesila čovečanstvo.

My Dad Wrote a Porno – 11. maj

Britanski podkast Džejmija Mortona dobio je ekranizaciju u kojoj sa gostima Džejmsom Kuperom i Alis Lavin čita pred publikom erotski roman svog oca. Naravno, roman je užasan i samim tim je prezabavno čitanje naglas pred nepoznatim ljudima.

The Society – 10. maj

San svakog tinejdžera – jednog jutra se probudio i roditelja više nije bilo. Ali, postoji obrt – bolje bi bilo da nisu nestali.

Catch 22 – 17. maj

Crna komedija sa Džordžom Klunijem je priča o pilotu iz Drugog svetskog rata koji je besan jer na stotine ljude pokušava da ga ubije, a nikad ih nije upoznao. Sve vam je jasno.

What / If 24. maj

Rene Zelveger u novoj antologijskoj seriji u kojoj ljudima nudi ono što nikako ne mogu da odbiju, ali kao i sve u životu dolazi sa cenom. Pa, Rene je neka vrsta demona koji daje, ali traži mnogo za uzvrat.

Archer: 1999 – 29. maj

Ako znate za agenta Arčera onda je dovoljno samo reći da je u svemiru i da je ekipa sa njim.

Najčitanije

Pročitaj još