Obustavljeno snimanje serija “Stranger Things”, “Euphoria”, “Servant” i drugih

Nakon što je u sredu objavljeno da su Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson pozitivni na korona virus posle boravka u Australiji snimanje biografije Elvisa Prislija je obustavljeno. Kompanija Wraner Bros odložila je premijere filmova, kao i druge velike filmske kuće zbog svetske epidemije.

Zbog širenja korona virusa striming servisi, televizije i filmske kuće odlučile su da ne dovode u opasnost zaposlene i angažovane scenariste, reditelje i glumice u opasnost, pa su do daljnjeg otkazana snimanja serija i filmova.

U petak popodne Netflix je prekinuo rad na filmovima i serijama koje se snimaju u Americi i Kanadi, a televizijski ogranak Warner Bors prekinuo je preko 70 serija u procesu rada kao i pilote. Kompanija Apple takođe je objavila da se nastavci serija “See”, “Morning Show” i “Servant” otkazuju, za sada.

Foto: Apple TV+

Još uvek nije zvanično potvrđeno za sve serije, ali za mnoge serije debitovanje biće odloženo zbog obustavljanja rada na njima.

Foto: Netflix

Snowpiercer” zasnovan na filmu Bong Džun Hoa iz 2013. godine, Netflix-ova tinejdž-drama naučna-fantastika “Stranger Things, “The Walking Dead” o hodajućim mrtvacima”, “Atlanta” Donalda Glovera, antologija “Fargo”, HBO serija “Euphoria“, distopijska serija sa Džejsonom Momoom “See“, horor projekat Em Najt Šamalana “Servant“, adaptacija romana Stivena Kinga “Lisey’s Story”, Apple-ova druga sezona “The Morning Show“, “Riverdale”, “Grace and Frankie”, druga sezona Amazon Prime serije “Carnival Row“, poslednja sezona “Lucifer”, i mnoge druge.

Serije čija su snimanja završena uredno će biti emitovana u obećanim terminima.

Najčitanije

Pročitaj još