Biće napeto: Nove serije koje izlaze u aprilu

Prolećno zagrevanje počinje jer sa letom dolazi sušan period za televizije i striming servise. Pored Game of Thrones koji će sigurno ostaviti u prašini ostatak konkurenata, ostatak televizijske mase se odlučio da pogura cele sezone zajedno sa premijerom, dok će HBO na kaščicu epizodu po epizodu odmotavati priču o gvozdenom prestolu. Ovo su nove i povratničke serije koje izlaze u aprilu.

The Twilight Zone – 1. april

Reditelj i scenarista Džordan Pil, koji ovih dana promoviše novi film “Us“, zadužen je za reinkarnaciju kultne serije “Zona sumraka”. Ironično serija će na Dan šale 1. aprila da nas odvede vozi kroz tamnu stranu sveta.


Blago Dedi, pročitaj ⇓

Film “Us”: Film koji je ocenjen čistom desetkom, ali…


In the Dark – 4. april

Ben Stiler posle uspešne zatvorske drame “Escape at Dannemora” u novoj seriji kombinuje crni-humor i detektivsku priču. Serija prati ciničnu slepu devojku čiji je drug ubijen. Ona je jedini svedok, ali nije videla ko je počinio zločin.


Blago Dedi, pročitaj ⇓

Serija “Escape at Dannemora”: Ovu ćete da obožavate


Chilling Adventures of Sabrina – 5. april

Recimo da joj ovo najbrži povratak serije u skorijoj istoriji. Nije prošlo ni šest meseci od premijere prve sezone, ali gospođica Sabrina se vraća i stvari nisu nimalo bolje nego što su bile u prethodnom krugu.

Killing Eve – 7. april

O, da Vilanel i Iv se vraćaju 7. aprila i vreme je da se neke stvari naplate i uzmu računi.


Blago Dedi, pročitaj ⇓

Evo kakve su reakcije na drugu sezonu “Killing Eve”


You VS Wild – 10. april

Interaktivna serija, koja jedino ima smisla ako imate Netflix, zahtevaće da učestvujete u razvoju događaja, kao u jednoj od epizoda “Black Mirror”. Cilj je da preživite sezonu, a ne da je gledate.

Black Summer – 11. april

Prikvel Z Nation-u je Black Summer. Šta reći osim još jedna zombi apokalipsa, pa ko živ, a ko mrtav.

Game Of Thrones – 14. april

To je to drugari – nema više. Igra prestola dobija konačno svoje finale i razrešenje priče koja, kako se šuška, neće biti po svačijoj volji.

Ramy – 19. april

Prva generacija ljudi koji su pobegli iz Egipta za Ameriku kroz Remijeve oči biće prikazana u novoj seriji striming servisa Hulu. Pored religijskih elemenata, serija baca svetlo na čuvene probleme milenijalaca.

Gentleman Jack – 22. april

Istinita priča o Eni Lister koja se udala za bogatu ženu da bi sačuvala svoju očevinu. Samo što se ponaša i izgleda kao muškarac, i da radnja se događa u 19. veku.

NOS4A2 – 30. april

Serija zasnovana na romanu Džoi Hil prati jezivu priču o ženi koja pokušava da spasi decu od čoveka koji se pojavljuje usred noći. Trejler je sam po sebi noćna mora.


Blago Dedi, pročitaj ⇓

Sve nove serije koje su izašle u martu


Najčitanije

Pročitaj još