Odlične reakcije na drugu sezonu “Killing Eve”: Obrt za desetku

Fanovi prve sezone serije “Killing Eve” verovatno su obeležili 7. april i spremni su za početak druge sezone svoje mezimice. Vilanel i Iv se vraćaju na male ekrane nakon gigantskog uspeha prvih osam epizoda koje su nagrađene od strane publike, kritike i televizijskih festivala.

Televizijski kritičari već su dobili celu drugu sezonu i podelili su svoje oduševljenje sa publikom. Serija je dobila najviše ocene i kako kažu – niko neće biti razočaran nastavkom “Killing Eve”.


Blago Dedi, pročitaj ⇓

Pogledaj dva nova trejlera za drugu sezonu Killing Eve


Kristen Boldvin, EW: “Živimo u trenutku kad je nedopustivo da se dobra serija završi. Bio bi strašan greh da se Killing Eve nije vratio na male ekrane. Mračna, napeta, duhovita, pomalo brzopleta sa radnjom, ali dalje jedna od najboljih novih serija na televiziji“.

Kris Evandželista, Film: “Uvrnuta poslastica koja i dalje ostaje najbolja serija na televiziji. Jedva smo čekali da se Iv i Vilanel ponovo sretnu, a kad se to desi, videćete i sami kakvo će se ludilo desiti“.

Patriša Puentes, Cnet: “Seksualna tenzija, još crnji humor i još više ubistava sa stilom. Sandra O i Džodi Komer u cipelama Iv Palestri i Vilanel žele nagrade za novu sezonu i kad dođe Emi, pokupiće sve“.

Ben Travers, Indie Wire: “Neobične šale, novi likovi i obrt koji niko nije očekivao. Šta još hoćete od druge sezone. Odlično“.

Druga sezona Killing Eve premijerno će biti prikazana 7. aprila na BBC America.

Najčitanije

Pročitaj još