Novi “Game of Thrones” stiže sledeće godine: Ima jedna dobra i jedna loša vest

Niste zadovoljni poslednjom sezonom epske fantastike “Game of Thrones“? Nikakav problem. Dobićete adaptaciju “Fire & Blood” i imaćete još jednu priliku da hejtujete ako stvari ne budu onakve kakve očekujete.

Televizija HBO dala je zeleno svetlo za adaptaciju “Fire & Blood” Džordža R.R. Martina. Radnja je smeštena 300 godina pre događaja koje smo pratili osam sezona i serija će nositi naziv “House of the Dragon”.

Ranije poglavlje “Game of Thrones” univerzuma imaće 10 sigurnih epizoda i jednu sezonu. Ukoliko se pokaže kao pristojan prikvel, velike su šanse da će HBO nastaviti sa daljim razvojem serije.

Šef HBO programa Kejsi Blojs rekao je da je univerzum “Game of Thrones” bogat materijalom i da se kompanija raduje što će istražiti poreklo kuće Targerijen.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Martin mrzi kraj serije: Razlog zbog kojeg je Game of Thrones ispao ovako loš

Poslednja epizoda “Game of Thrones”: Samoubistvo serije koja je nekad bila odlična


Staro-novo poglavlje “Game of Thrones” biće dostupno sa novom HBO platformom HBO Max koja će startovati u maju 2020. godine u saradnji sa kompanijom Warner Bros.

Pre nego što je objavljeno da je “House of the Dragon” nova zlatna koka HBO kompanije, drugi spinof sa Naomi Vats je otkazan. Naime ova verzija “Game of Thrones” je bila fokusirana na događaje koji prate sudbinu prvih Belih hodača i Dece šume. Tu seriju nećemo gledati, za sada.

Najčitanije

Pročitaj još