Najiščekivanije serije 2019.

Televizija i striming servisi su trenutno prst u oku filmskoj industriji koja gubi rat sa novim i originalnim sadržajem. I dok lista najiščekivanijih filmova 2019. izgleda kao kontejner za reciklažni materijal, lista serija koje ove godine izlaze pored dugoočekivanih završnica ima više od dva tri keca u rukavu.

I’m Night – 28. januar 

Mini-serija od šest epizoda inspirisana stvarnim događajima prati priču devojke koja želi da pronađe svoju biološku porodicu. Negde između tragedije, trilera i noar detektivske priče podvučena je priča o holivudskom ginekologu koji je možda u vezi sa ubistvom Crne Dalije. 

Russian Doll – 1. februar

Poznat koncept, ali sa potpuno drugačijim pristupom. Zvezda serije “Orange is the New Black” Nataša Lioni preživljava jedan dan iznova i iznova i svaki put u istom danu umre, a onda se poput video-igre resetuje na početak nivoa. Crna komedija biće premijerno prikazana na Netflixu. 

Pen15 – 8. februar

Odrasle komičarke igraju same sebe u tinejdžerskoj životnoj dobi. Ošinuta komedija o fazi između sedmog i osmog razreda osnovne škole za sada obećava sve što je potrebno da izmami osmeh. 

Umbrella Academy – 15. februar 

Neobičnu Umbrella porodicu čine siročad koju je usvojio milijarder sa ciljem da zaustavi kraj sveta. Naime, 1989. godine 43 majke su u isto vreme rodile decu, a da nisu znale da su trudne. Neki od mališana dospeli su u šake najbogatijeg čoveka na svetu, ali svako dete je darovito na svoj način. 

Turn Up Charlie – 15. mart

Foto: Netflix

Glumac Idris Elba je producent i zvezda serije “Turn up Charlie” o londonskom di-džeju, večitom neženji koji šara i hara klupskom scenom. Još uvek nisu poznati detalji u vezi sa serijom i još uvek se očekuje trejler, ali gde je Elba tu smo i mi. 

Killing Eve (druga sezona) – 7. april

O, da, ooo da. Vilanel i Iv Polastri se vraćaju 7. aprila. Opsednutost jedna drugom i igra mačke i miša se nastavlja. Ostalo je još da se sačeka zvanični trejler za drugu sezonu i još po koji detalj o radnji. 

Game of Thrones (osma i poslednja sezona) – 14. april

Što bi rekli – ko živ, a ko mrtav do poslednje sezone serije “Game of Thrones”. To je to društvo, ovde se priča završava. Ima toliko stvari koje nas zanimaju, ali ono što je zanimljivo serija će imati samo 6 epizoda i svaka će trajati oko sat i po, čime su nas kreatori počastili mini filmovima od svake epizode. 

Stranger Things (treća sezona) – 4. jul

Stranger Things je jedan od najjačih debitanata Netflixa koji je srećom održao stvari na dovoljno visokoj lestvici u drugoj sezoni. Družina je na okupu i u trećoj sezonu koja će osvanuti ovog leta. 

Foto: HBO

Još jedan HBO tih hit koji kako se približavao finalu postajao je sve popularniji. Umesto mini-serije dobili smo drugu sezonu i novog lika – Meril Strip u ulozi majke Aleksandra Skarsgarda. 

Do kraja godine se očekuju Watchman, Mindhunter, nastavk Deadwood,  nova verzija The Twilight Zone i druga sezona serije American Gods. Za još mnogo njih se očekuju detalji i trejleri, ali dok se ne dogode imamo čemu da se radujemo u naredna tri meseca. 

Pročitaj i: 

Najiščekivaniji filmovi 2019. 

Najčitanije

Pročitaj još