HBO Max od 8. marta u Srbiji: Evo koliko će koštati i šta sve novo nudi

Danas je potvrđeno da će HBO Max, premijum striming platforma kompanije WarnerMedia, postati dostupan u Srbiji 8. marta 2022. godine i zameniti postojeću HBO GO platformu. HBO Max obuhvatiće sadržaj nekoliko poznatih i voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

Mesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cena HBO Max pretplate iznosiće 6,99 €/mesečno. Međutim, u znak obeležavanja dolaska HBO Max-a, HBO GO korisnici sa aktivnom direktnom pretplatom biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 €/mesečno. Ova promotivna ponuda će omogućiti korisnicima 33% popusta na mesečnu cenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate pre 31. marta će takođe moći da iskoriste ovu ponudu sa sniženom mesečnom cenom pretplate.

Nakon 31. marta, pored mesečne pretplate biće dostupna i nova godišnja pretplata po ceni od 54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 meseci pristupa usluzi po ceni osam meseci. Kako biste se prijavili za instant pristup na dan lansiranja usluge, posetite http://www.hbomax.com .

HBO Max će po prvi put na jednom mestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon bioskopske premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matriks: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Stanica jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučje vaspitanje“ i „Seksualni život studentkinja“. Među evropskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve ostalo“, „Kamikaza“, „Požuda“, „Ruks“, „Otapanje“, „Doušnik“ i „Garsija!“. Najavljeni su i rijaliti formati „Trudna Ejmi“, „Potraga za čarobnim Majkom“, „Ostrvo ženskaroša“ i „Selena + kuvari“. Sadržaji za decu uključivaće naslove kao što su „Mali Titani Napred!“, „Gambolov čudesni svet“, „Avanture šašave družine“ i „KoKomelon“.

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart televizore (Samsung, LG i Android TV™), uređaje za striming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), konzole za igranje (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™), kao i na stranici http://www.hbomax.com/. HBO Max će takođe biti dostupan kod odabranih operatera.

Korisnici će moći da vrše uplate putem većih provajdera (VISA, Mastercard i PayPal) i kupovinom u aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

HBO Max nudi unapređeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K.

HBO PR

Najčitanije

Pročitaj još