Film “Zola” | Trejler: Jedan od najiščekivanijih filmova godine

Filmski svet prepun književnih adaptacija našao je novo inspirativno mesto za priče na velikom platnu. Digitalno kraljevstvo Tviter, ozloglašeno poznato mesto na kojem svi imaju mišljenje, a koje realno nikog ne interesuje, je glavni izvor novog intrigantnog filma “Zola” iza kojeg stoji sad već kultni filmski studio A24

Biografska komedija-drama je inspirisana čuvenim Tviterm “thred-om” od 148 tvitova u kojima Zola upoznaje seksualnu radnicu Stefani u restoranu u kojem je junkainja priča radila kao konobarica. Neverovatna veza između dve drugarice noći, projakinja zore, vodi ih na put u Floridu u nameri da zarade što je više moguće novca čuvenim plesom oko šipke. 

Film Janice Bravo debitovao je 24. janaura 2020. godine na voljenom Sundace festivalu i bio je namenjen letnjoj bioskopskoj sezoni iste godine. Naravno, kovid je sve pokvario, pa je A24 odložio film u beskonačje kao i “Green Knight“. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler “The Green Knight”: Film kakav do sada nismo videli


Posle mnogo odlaganja zvaničan datum premijere je 30. jun 2021. godine. 

“Zola” je dobila odlične recenzije posle prikazivanja na festivalu u januaru prošle godine i jedan je od iščekivanijih filmova 2021. 

Pogledajte trejler: 

Najčitanije

Pročitaj još