Trejler “The Lodge”: Spremite rezervni čist veš jer ćete se unerediti

Deco, je l volite strašne filmove? Ne, filmove u kojima babroga iskoči iz ormana i vikne BU, JA SAM, nego one zbog kojih kad krenete kući iz bioskopa dobijete napad paranoje da vas neko prati i da vas utrčavanje u topli dom neće spasiti. Jer šta ako je neko došao pre vas? Mhmm, je l vam već neprijatno? Nije? E, pa kreatori filma “The Lodge” obećavaju nam dugoročni osećaj nemira. Za sada samo ćemo da im verujemo na reč. 

Film nemačkog dvojca Veronike Franc i Servina Fiala, koji su evropsko tržište blagosiljali psihološkim horor filmom “Goodnight Mommy” 2014. godine, još jednom je fokusiran na majičinsku figuru. 

U “Goodnight Mommy” blizanci ne mogu da se naviknu na majku posle brojnih plastičnih operacija jer joj je lice u zavojima, a karakter zlokobniji nakon povratka iz bolnice, pa su ubeđeni da je neko drugi ušetao u njihov izolovani dom. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Laku noć mama: Horor film koji će vam slomiti srce


U “The Lodge” otac je prinuđen da ostavi decu iz prvog braka sa novom devojkom u drvenoj kućici usred zimske nedođije. Njihova buduća nova mama ima istoriju mračniju od krugova Danteovog pakla. Dakle, ništa od sankanja i grudvanja. 

Kritičari koji su već pogledali film zapisali su da se “poigrava na podsvesnom nivou sa gledaocima”, “proganja kao psihotični bivši partner” i da je pred nama “novi veliki horor film”. 

Premijera filma “The Lodge” je zakazana za 7. februar. 

Pogledajte trejler: 

Najčitanije

Pročitaj još