Ovog puta nema duhova: Prvi tizer i datum premijere za “The Conjuring 3”

Majkl Čaves reditelj trećeg dela filma The Conjuring trenutno vredno radi na nastavku čuvene horor franšize o bračnom paru Ed i Lorejn Voren – paranormalnim istraživačima. Fanovi prva dva dela i spin-off filmova Anabelle, The Nun i The Curse of La Llorna dobili su prvi mini tizer za predstojeći film.

Ekipa koja radi na The Conjuring 3 još uvek ne želi da otkrije detalje radnje, ali glumac Patrik Vilson koji tumači lik Eda Vorena rekao je da horor fanove očekuje i više nego što su očekuju..

Producent trećeg dela Piter Safran je istakao da ovog puta neće biti samo priča o nevidljivim entitetima, ukletim kućama i porodicama. Kreator serijala Džejms Van suptilno je nabacio da će se možda u The Conjuring 3 pojaviti vukodlaci. Ova informacija se kosi sa onim što smo do sada gledali, ali ostaje još mnogo vremena pre nego što film dođe u bioskope.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Film “The Nun” ne bi uplašio ni moju babu, a kamoli dedu

Scene iz filmova koje su nam oduzele 10 godina života


Kompanija Warner Bros je već odredila datum premijere  i film nas očekuje 11. septembra 2020. godine. S obzirom na to da je ostalo još mnogo vremena u budućnosti nas očekuje prvi video-tizer, detalji nove priče i promo fotografije.

Za sada je reditelj Majkl Čaves objavio prvi promotivni poster za treći deo.

Najčitanije

Pročitaj još