“The Alienist” dobija drugu sezonu

Televizijska adaptacija romana Kejlaba Kara “The Alienist” se pet meseci nakon poslednje epizode prve sezone kuvala na tihoj vatri. Prava na seriju od televizije TNT otkupio je Netflix, ali striming servis nijednog trenutka nije želeo da potvrdi da li će biti nastavka ili ne. Kako je vreme prolazilo i kako niko od kreatora nije pominjao “The Alienist” šanse su sve bile manje da ćemo gledati nastavak avantura doktora Krajslera i njegovih saputnika Džona Mura i Sare Hauard, ali 16. avgusta su stigle srećne vesti – druga sezona.

Glumački trio (Daniel Bruhl, Luk Evans i Dakota Fening) se vraća na male ekrane kako bi rešio slučaj nestale ćerke visokog činovnika iz Španije koji je u poseti Njujorku. Druga sezona se oslanja na nastavak Karovog “The Alienist” – “The Angel of Darkness”.

Glavni glumac Daniel Bruhl izjavio je da je sa oduševljenjem prihvatio da bude deo druge sezone.

Iako je priča smeštena pred sam kraj 19. veka, problemi tadašnjeg društva su potpuno relevantni u trenutku u kom živimo. Jaz između bogatih i siromašnih, rodna neravnopravnost, problem imigracije, korumpirana policija – ove probleme imamo i danas, što je jako tužno“.

Glavno pitanje je – kad će biti druga sezona? Sledeće godine. Premijera se očekuje početkom sledeće godine – najkasnije u martu mesecu.

Pročitaj i: 

Zašto treba da pogledate seriju “The Alienist”

Kad će druga sezona serije Dark?

Najčitanije

Pročitaj još