Nove serije i filmovi na Netflix-u u januaru

Moram da priznam da Netflix nikad nije razočarao. Svakog meseca ima barem jedan, a neretko više, dobrih naslova. Posle prošlogodišnjeg uspeha sa serijama “The Haunting of Hill House“, “Maniac“, “Altered Carbon” i filmovima “Roma” i “Bird Box” popularni striming sevis ulazi u 2019. sa gomilom novog materijala.

A Series of Unfortunate Events (treća i poslednja sezona) – 1. januar

Poslednja treća sezona je oproštaj od klinaca Buduler i njihovog nepodnošljo podlog rođaka Olafa. 

El Potro: Unstoppable – 4. januar

Film o životu argentinskog pevača Rodriga Alehanda Buenoa koji je postigao ogroman uspeh i prerano napustio ovaj svet. Radnja prati događaje koji su usledili pre gorkog kraja. 

 Lionheart – 4. januar

Porodična drama “Lionheart” prati nigerijsku porodicu čiji članovi dišu jedni drugima za vratom. Svi žele da se dokopaju mesta direktora kompanije nakon bolesti glave kuće. Na veliko iznenađenje jedna žena u tradicionalno patrijarhalnom društvu ima pretenzije da postane glavna. 

Godzilla: The Planet Eater – 9. januar

Japanska anima za ljubitelje žanra predstavlja borbu ljudi i vanzemaljaca protiv destruktivnog entiteta Gidora koji želi da sravni Univerzum. 

Sex Education – 11. januar

Nova britanska komedija prati neobičnu porodicu – majku seksualnog terapeuta i njenog sina koji jedini nije izgubio nevinosti u školi. 

GIRL – 18. januar

Višestruko nagrađivani film koji je ovenčan najboljim kritikama na Kanskom festivalu prati trans osobu u baletskoj školi i rodnoj zabuni i stigmi oko nje. 

Soni – 18. januar

Debitant sa Venecijanskog festivala prati sudbinu mlade policajke Soni u indijskom gradu koji je ozloglašen po visokoj stopi nasilja prema ženama. 

Black Earth Rising – 25. januar

BBC serija u saradnji sa Netflix-om o internacionalnom obračunu kirminalaca prati Kejt Ešbi i Makla Enisa koji su umešali prste tamo gde im nije mesto. 

Kingdom – 25. januar

Nakon što misteriozna bolest zavlada kraljevstvo ima problema sa nečim što nema veze sa virusom, već sa natprirodnim zlom koje je došlo po svoj danak u krvi. 

Medici: The Magnificent – 25. januar

Antologijska serija prati živote legendarne italijanske porodice Mediči. Ovo je još jedna saradnja Netflix-a i televizije BBC. 

Marvel’s The Punisher (druga sezona) – 18. januar

Fren Kesl ima još mnogo posla da obavi u drugoj sezoni koja zvanično počinje 18. januara. 

Najčitanije

Pročitaj još