Kritičari vam preporučuju najbolje serije iz 2019. godine

Prva dva meseca 2019. su istekla i ruku na srce još uvek nismo dobili seriju koja je očarala mase. Do kraja ove godine nas očekuje nekoliko dugo iščekivanih naslova, a dok oni ne debituju na malim ekranima i striming servisima, srećom imamo sa čime da ubijamo naredne dane.

Možda publika ne voli kritičare, ali voleli ih ili ne voleli oni su zaslužni za skretanje pažnje na serije koje bi možda ostale u senci, većih i popularnijih naslova.

The Umreblla Academy – Ocena 73 %

Pristojan ubica vremena o talentovanoj deci koju je usvojio ekscentrični milijarder. Svako dete ima posebnu moć koja može da promeni svet i uspostavi novi svetski poredak.

Više o seriji pročitaj OVDE.

I Am the Night – Ocena 75%

Propali novinar i devojka koja je data afroameričkoj porodici kako bi se oprao “greh” elitističke milionerske poznate kuće tragaju za njenim pravim roditeljima koje možda bolje da nikad nije upoznala jer je glava kuće psihopata koju je trebalo davno odstraniti od društva.

True Detective (treća sezona) – Ocena 84 %

Treća sezona antologije “True Detective” najviše podseća na prvo poglavlje serije. Spor i nedinamičan start je izazov koji kad se pregrmi otvara vrata nečemu što je mnogo bolje i zanimljivije od prve dve epizode.

Sex Education – Ocena 91%

Majka seksualni terapeut i njen seksualno isfrustrirani sin koji pomaže svojim vršnjacima u emotivnim zavrzlamama je jedan od januarskih favorita koji je očaravajuće fantastičan.

Više o seriji pročitaj OVDE.

The Other Two – Ocena 93 %

Satirična komedija prati brata i sestru koji očajnički žele da pronađu svoje mesto u svetu u kojem dominira njihov mlađi brat – muzička zvezda, pandan Džastin Biberu.

Walking Dead (deveta sezona) – Ocena 93

Nema kraja za hodajuće mrtvace. Potvrđena je deseta sezona i izgleda da serija pretenduje da postane, barem što se dužine trajanja tiče, novi “Supernatural”.

Doom Patrol – Ocena 94 %

DC serija ima odlične ocene, odlične reakcije publike i ako volite heroje gubitnike – onda znate šta vam je činiti.

Russian Doll – Ocena 97 %

Februarska Netflix senzacija je pobrala visoke ocene i skrenula pažnju na maestralnu Natašu Lion kojoj je ovo uloga života.

Više o seriji pročitaj OVDE.

You’re the Worst (peta sezona) – Ocena 100%

Potpuno neverovatno, ali “You’re the Worst” nikad nije došao do veće publike. Naizgled komedija i parodija, ali u svom jezgru studija slučaja i drama koja se na veoma duhovit i interesantan način bavi interpersonalnom dinamikom.

Better Things (treća sezona) – Ocena 100 %

Potcenjeni dijamant koji je iz sezone u sezonu sve bolji i bolji. Samohrana majka i tri nepodnošljive ćerke je komično realan i brutalno zabavan.

Prati Dedu na ↓

Pročitaj još

Najčitanije

Film “The Willoughbys”: Ako ste neraspoloženi ovo će rešiti stvar

Možda jedna od najtužnijih priča svih vremena prošarana je bojama duge i premazana nenametljivim, neretko pametnim humorom, jer u suprotnom priča o malim ljudima...

Trejler “Eurovision”: Film o evropskom takmičenju je kičerica pun gas

Komičar Vil Farel već 20 godina želi da napravi film o evropskom muzičkom takmičenju. Posle mnogo ideja uludo prosutih po stolovima filmskih kuća, njegova...

Ako su vam se smučile serije i filmovi, našao sam nam novu zabavu – podcast

Mislio sam, ma nisam mislio bio sam siguran, da karantin podnosim kao šampion. Posao obavljam od kuće, ne moram da se akam (u prevodu...

Striming servis “Amazon Prime” u Srbiji konačno počinje da cveta

Amazon Prime još uvek ne može da se nazove dostojnim konkuretnom u trenutnoj ponudi striming servisa u Srbiji, jer ga Netflix i HBO Go...

Serija “Little Fires Everywhere”: Fanovi “Big Little Lies” su dobili zamenu

Elena je stajala ispred savršeno pokošenog travnjaka i gledala kako joj kuća nestaje u plamenu. Godine je investirala u nju. Ma, kakve godine, život...