Nove serije koje izlaze u martu obećavaju vrhunski mesec

Pošto se situacija smirila u vezi sa dodelom Oskara i filmskom industrijom, sad je vreme da se ponovo okrenemo ka televiziji. Najjače oružje televizijski moćnici čuvaju za apil i za kraj godine, a do tada postoji nekoliko naslova na koje treba obratiti pažnju. Ovo su serije koje će premijerno debitovati u martu.

The Widow – 1. mart

Kejt Bekinsejl je najpotcenjeniji talenat u glumačkom svetu. Najvećim delom sama snosi krivicu za očajan izbor filmova u poslednjih 10 godina, ali čim bi nogom zakoračila na teren koji sa sobom ne nosi prefiks blokbaster pokazala bi se kao glumica koja može da osvoji Oskara.

Priča o udovici koja ne želi da prihvati da je suprug poginuo u avionskoj nesreći i spremna je da pređe pola sveta kako bi ga pronašla za sada ima pristojne reakcije i kritike.

The Order – 7. mart

Ogroman uspeh rimejka o veštici Sabrini dao je signal Netflix-u da može da nastavi sa štancovanjem sličnih tema. The Order je još jedna u nizu serija o crnoj magiji, tajnim društvima, demonima i baucima iz mraka. Mada čitav vajb trejlera podseća na “Riverdale”, a to nije dobar znak.

Now Apocalypse – 10. mart

Negde između komedije, satire i naučne-fantastike nova STARZ-ova serija prati život milenijalca u neonskom svetu Los Anđelesa.

Turn Up Charlie – 15. mart

Od Lutera do propalog di-džeja kratak je put. Idris Elba je zvezda komedije u kojoj će morati da proguta ponos i da bebisituje dete osobe sa kojom bi voleo da sarađuje.

Love, Death & Robots – 15. mart

Na osnovu trejlera, najava i obećanja za najluđuju antologijsku seriju “Love, Death & Robots” očekujem nešto što će da me oduva. Ovoliki hajp nije skoro viđen i bolje bi mu bilo da održi obećanje dato u priloženo video-klipu. Hvala.

The Act – 20. mart

Nek vas ne zavara fotografija koja je izabrana za video. Trejler za “The Act” je zlokoban, jeziv i veoma intriganatan. Nova serija striming servisa HULU planira da u svakoj sezoni obradi priču koja je zasnovana na stvarnim događajima. U kratkoj najavi od 20 sekundi ono što ćemo gledati neodoljivo podseća na seriju “Sinner”.

What We Do in the Shadows – 27. mart

Ako se sećate fantastične vampirske parodije u obliku dokumentarca iz 2014. godine, radujte se jer je dobila svoje televizijsko obličje. Kako vampiri žive u modernim vremenima? Trejler govori milijardu reči.

Traitors – 29. mart

Britanski triler, kakav samo oni umeju da naprave, prati odnos Amerike i Rusije nakon Drugog svetskog rata. Za sada se jako malo zna o seriji, ali trejler je odličan uvod ono što nas čeka.

Hanna – 29. mart

Istoimeni film sa Soršom Ronan i Kejt Blančet dobio je unapređenu verziju u vidu serije. Tinejdžerka koja je meta CIA i američke vlade jer poseduje neobičan borbeni i ratni talenat, skoro, pa da nije ljudsko biće.

Najčitanije

Pročitaj još