Trejler: Druga sezona “Lost in Space” želi da bude prst u oku “Stranger Things”

Netflix trenutno ima najčudniju uređivačku politiku od svih striming servisa. S obzirom na to da konkurencija stiže u novembru u vidu platforme Apple+ koja će biti duplo jeftinija nego Netflix-ov standardnog paketa i da se Disney+ i HBO Max uključuju u ljutu borbu, najpopularnija platforma je od početka godine izvršila seču knezova, pa je tako voljeni The OA ostao bez glave i još nekoliko favorita. Netflix se odlučio za novu politiku rada. Serije ne mogu više da traju beskonačno, tri – četiri sezone maksimalno sa akcentom na mini-serije, i obnavljaju se za divno čudo serije koje inicijalno i nisu imali neki uspeh, kao što je Lost in Space.

Vizuelna poslastica “Lost in Space” (koja je napravljena da se gleda u 4K i HDR televizorima) o porodici Robinson koja je nesrećnim spletom okolnosti završila na napuštnoj neprijateljskoj ledenoj planeti dobija svoje drugo i najverovatnije pretposlednje poglavlje. Osim ako naravno opet kiksne, onda će zaista ostati izgubljena u Netflix-ovoj dimenziji odbačenih serija.

Foto: Netflix

“Lost in Space” je simpatična porodična serija koja je idealna za zimske dane, pa će zato druga sezona startovati 24. decembra. Robinsonovi u toku prve sezone sarađivali su sa manipulativnom i zlokobnom doktorkom Smit kako bi se konačno udružili sa ostalim preživelima nakon srušenog broda. Ono što ne znaju da je ključ koji spaja njih i ostatak družine mistriozni kiborg koji uspostavlja neobičnu emotivnu sponu sa najmlađim članom Robinsonovih.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Sve što treba da znate o prvoj sezoni “Lost in Space”


Trejler za drugu sezonu izgleda podjednako prijatno za oko, prijateljski nastrojeno, simpatično i bindžabilno. Naime, Netflix želi da ima još jednu seriju koja je za sve i koja evocira emocije kao “Stranger Things“. Naravno, sve zavisi koliko se ljudi pristane da pritisne čuveno PLAY dugme. Ukoliko ste bili ljubitelji prve sezone, spremite se za nastavak, ali ne radujte se previše jer uvek može da se desi da je ovo poslednji pokušaj za “Lost in Space”.

Najčitanije

Pročitaj još