Serija “Lisey’s Story” | Trejler: Džulijan Mur u horor kandžama Stivena Kinga

Pisac Stiven King u osmoj deceniji doživeo je drugu kreativnu renesansu, jer ako se trend adaptacija njegovih romana nastavi, za nekoliko godina sva njegova dela će biti pokrivena u filmskoj ili televizijskoj formi. “Lisina priča”, kao i “Gerald’s Game“, ne nalazi se na vrhu liste Kingovih dela koja se propručuju za čitanje, ali s obzirom na to da je Majk Flanengen napravio odličnu adaptaciju osrednjeg romana (Gerald’s Game), njegov rediteljski kolega Pablo Larain (Jackie), koji je svojevremeno bio u trci za Oskara, je sledeći u nizu filmskih radnika koji će pokušati da nepopularan roman učini popularnim.

“Lisey’s Story” (Lisina priča) je nova mini-serija zasnovana na istoimenom romanu Stivena Kinga. Pored uglednog reditelja sa interesantnom filmografijom, cipele glavne junakinje nazuva oskarovka Džulijan Mur. Nagrađivana glumica sada se zvanično pridružuje glumačkoj ekipi koja se preselila sa velikog platna na srebrne ekrane.

“Lisina priča” prati život Lisi Landon dve godine nakon smrti supruga i prosavljenog pisca Skota Landona. Košmarni događaji koji pritiskaju život junakinje kako vreme bude odmicalo, probudiće sećanja na bračne događaje koje je želela zauvek da zaboravi.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

“Gerald’s Game”: Neobično odličan film


‘Lisina priča’ mi mnogo znači. To je priča o braku i ljubavi, ali i kreativnom impulsu. I, da, ima odličnog negativca. Bio sam potpuno kreativno anagžovan u stvaranju serije. Pogledao sam finalnu verziju i jedva čekam da je vidite“, rekao je Stiven King na “TCA” panelu.

Mini-serija od osam epizoda posle nagađanja da li će pripasti HBO-u ili Netflix-u, završila je u rukama AppleTV+ striming servisa koji je ponudio najviše za dobijanje prava.

Premijera serije je najavljena za 4. jun i objavljen je prvi i poprilično dug trejler od tri minuta koji ne otkriva mnogo, a opet daje jasnu sliku u kakvim mračnim psihološkim dubinama će publika plivati zajedno sa Džulijan Mur.

Pogledajte trejler:

Najčitanije

Pročitaj još