Novi filmovi koji izlaze u aprilu

Ako niste ljubitelji serija i više preferirate filmove, april će biti podjednako plodonosan, kao televizijska industrija, na strimingu i onlajn preuzimanju filmova. U martu su izašli naslovi koji su donedavno bili u bioskopu zbog pandemije korona virusa. Filmovi koji su bili planirani za veliko platno u aprilu najvećim delom su premijere pomerili za avgust ili kraj godine. Manji naslovi, koji ne znače da su manje vredni nego blokbasteri, svejedno će debitovati u aprilu na popularnim servisima i biće omogućena njihova kupovina preko VOD-a (digitalnog video kluba).

The Other Lamb – 3. april 

Film poljske rediteljke Malgorazate Szmuovkovske prati život Sare koje je rođena u kultu izolovanom od modernog društva. Posle nekoliko košmarnih vizija devojka počinje da sumnja da je “pastir” njihovog stada napravio zajednicu iz veoma uvrnutih i bizarnih razloga.

Lazy Susan – 3. april

Emi dobitnik Šon Hejs, publika ga dobro zna kao Džeka iz serije “Vil i Grejs” je glavna zvezda novog filma o lenjoj Suzan. Šon je Suzan, obrt u priči. Pošto se ceo život u svemu provlačila, jednog jutra je drmnula kriza srednjih godina, to što nema posao i što je udaljena od porodice. Kad odluči da konačno preuzme inicijativu stvari postaju haotične što je u suprotnosti sa dosadašnjim lenjim i uobičajenim životom.

Slay the Dragon – 3. april

Dokumentarni film prati vioskotehnološku kompaniju koja je osnovana pre 10 godina sa ciljem da ukine demokratiju i pravo izbora, između ostalog da utiče na glasače na predstojećim izborima.

Sea Fever – 10. april

Naučno-fantastični triler sa horor elementima, naišao je na jako dobre reakcije kritike pre zvanične premijere. Inicijalno je bio zakazan za 20. april, ali umesto u bioskope dolazi na VOD 10. aprila.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Nove serije koje izlaze u aprilu


Priča prati grupu biologa na brodu koji se susreću sa morskim nemanima koje evidentno nisu sa ovog sveta.

Sergio – 17. april

Netflix-ova politička drama fokusirana je na diplomatu Sergija Vieru de Melo koji ima zadatak da napravi balans posle invazije Amerike u Iraku.

Abe – 17. april

Film o davanaestogodišnjem Ejbu, pola Izraelac, pola Polestinac je naišao na odlične kritike posle Sundance festivala ove godine. Dve sukobljene porodice, Ejbove porodice, sa mamine i tatine strane, zbog kultoroloških i religijskih razloga upadaju u najgore čarke za ručkom. Ejb planira da im napravi obrok koji će ih konačno smirti.

Bad Trip – 17. april

Erik Andre, Lili Rel Hoveri i TIfani Hadiš u komediji koja je većinskim delom skrivena kamera.

Bad Therapy – 17. april

Otkačeni koncept prati porodičnog psihoterapeuta Džudi Smol koja umesto da pomaže Bobu i Suzan na terapiji, uporono planira kako da Suzaninog muža. Posle predloga terapeuta da otputuje sa Bobom na neko vreme stvari postaju čudne i pre svega komične.

My Spy – 17.april

CIA operativac koji sarađuje sa devetogodišnjakinjom. Opis je dovoljan, pa ko je zainteresovan 17. april.

Why Don’t You Just Die! – 21. april

Ruski film Kirila Sokolova je predstavnik takozvane bizar porodične drame. Glavni junak da bi dobio mogućnost da živi sa devojkom u stanu mora da ubije njenog oca. Jasno je da stvari idu jako čudnim i nasilnim putem. Film “Why Don’t Just Die” ima fantastične ocene i kritike.

The True History of the Kelly Gang – 24. april

Još jedan film koji je ranije debitovao u toku godine naišao je na dobre kritike. Radnja smeštena u Australiju u 19. veku prati čuvenog pobunjenika Neda Kelija koji želi da uzvarti vladavini Engleske.

Bad Education – 25. april

Hju Džekmen, Alison Dženi i Rej Romano su zvezde HBO filma “Bad Education”.

Film zasnovan na istinitim događajima prati korupcijski sistem koji uspešno fukncioniše preko 10 godina. Naš junak doktor Frank Tason želi pre svega da spasi svoju zadnjicu.

Kritičari su film nazvali film apsurdno komičnim i zasuli pohvalama Hjua Džekmena za glavnu ulogu.

Najčitanije

Pročitaj još