Nove serije koje izlaze u aprilu: A, šta ćete drugo da radite nego da gledate

Imam dobru u lošu vest. Da odmah završimo sa lošom, pa da idemo na vedrije teme. Loša vest je da ćemo dubiti na glavi u aprilu kod kuće i da nam još neko vreme nema mrdanja, osim ako ne žurite da kupite 50 pakovanja rolni wc papira. Pošto ste obezbedili sebi zalihe troslojnog čuda lične higijene, dobra vest je da ćemo imati šta da gledamo u aprilu. Pored novih naslova, očekuju nas nastavci popularnih serija i još uvek se čekaju tačni datumi za filmove koje će biti dostupni u aprilu. Za sada smo na serijama i samo bih vas zamolio da pored gledanja serija, čitate malo u knjige, vežbate ako je to moguće i budete u kontaktu sa drugima (preko telefona naravno, inače distanca) jer ćemo u protivnom svi mentalno oboleti od ove izolacije. E, sad da krenemo.

Money Heist (četvrta sezona) – 3. april

Serija koje je jedan od najvećih miljenika ljubitelja Netflixa i ujedno jedna od najgledaniji serija prošle godine na popularnom striming servisu. Money Heist 2019. godine okupio je 44 miliona gledalaca ispred Netflix-a, a u doba korone i vezanosti za kućni ambijent možda i više.

Future Man (treća sezona) – 3. april

Treća sezona Set Reganove serije “Future Man” je nostalgičan osvrt na ostvarenja iz osamdesetih o putovanju kroz vreme. Ako vam je promakao vrcavi koncept sa apsurdnim humorom, taman imate dve sezone za gledanje pre nego što se počnete treću.

Tales from the Loop – 3. april

Serija inspirisana slikama Simon Stålenhag prati junake koji žive u svetu u kojem vlada mašina Loop sposobna da otvara vrata prostorima, dimenzijama i vremenu. Intigantan koncept i odlična glumačka ekipa biće premijerno prikazan na Amazon Prime-u.

Run – 12. april

HBO mini serija “Run” prati ženu koja je ostavila sve za sobom samo da bi otišla u Njujork kako bi videla srednjoškolsku ljubav sa kojom je sklopila pakt sa 17 godina. Pošto su mi stigli screeneri za seriju, čim prođe embargo za recenziju posle 31. marta javljam kakva je.

Mrs. America – 15. april 

Oskarovka Kejt Blančet kao izvršni producent i glavna glumica serije “Mrs. America“ televizijskoj publici predstaviće priču koja je zasnovana na istinitim događajima – o radu i delu Filis Šlafli, konzervativnoj aktivistkinji koja se borila protiv feminizma i amandmanu o jednakim pravima. Serija se bavi najtežim političkim i kulturnim razdobljem Amerike sedamdesetih godina prošlog veka i stavovima Filis Šlafli koja je u istoriji ostala poznata kao neko ko nije želeo da žene imaju bilo kakva prava.

Fargo (četvrta sezona) – 19. april

Četvrta sezona antologijske serije Fargo kreatora Noe Holija prati kiminogenu grupu migranta koja je u sukobu sa mafijaškom skupinom iz Kanzasa.

What We Do In the Shadows (druga sezona) – 15. april

Novozelandska satira i parodija na vampirski žanr parti krezube junake starije od Biblije u pokušaju da upadnu na Super Bowl, obračunu sa internet trolovima i energetskog vampira koji je dobio unapređenje na poslu zbog kojeg ljudi padaju u nesvest od njegovog energetskog smaranja. Jedna vrlo vrlo neobična komedija koja će se dopasti publici koja voli apsurd.

After Life (druga sezona) – 24. april 

Druga sezona autorske serije Ricky Grevais-a o usamljenom, autodestrukvinom i tužnom čoveku koji ne zna gde udara posle smrti supruge.

The Last Kingdom (četvrta sezona) – 26. april 

Iako se zna tačan datum nove sezone The Last Kingdom još uvek nije objavljen trejler za sezonu. Adaptacija romana Bernarda Kornvela je tehnički namenjena za ljubitelje Game of Thrones, pa ako kasnite, evo ideje kako da sustignete priču od četvrte sezone.

Killing Eve (treća sezona) – 26. april

Treće poglavlje jedne od najuspešnijih serije britanskog i američkog kanala BBC posle nimalo iznenađujućeg finala i obračuna između Iv i Vilanel nastavlja da prati kako se dva opozite, psiho ubica i detektivka, igraju igre mačke i miša.

Penny Dreadful (reset serije) – 26. april

Penny Dreadful: City of Angels” prati niz šokantnih ubistava, detektive Tijago Vegu i Luisa Mičenera. Negde između ideologije Treće Rajha, veštičarenja i hrišćanstva krije se ključ novog poglavlja. “Penny Dreadful” posle genijalnog starta 2014. godine i dve maestralne sezone, i ne baš tako sjajno završetka u trećoj, vraća se na male ekrane sa potpuno novom pričom.

I Know This Much Is True – 27. april

Adaptacija bestselera Valija Lamba iz 1998. godine pretočena je u HBO mini seriju i prati paralelno živote identičnih blizanaca.

Najčitanije

Pročitaj još