8 serija koje ne treba propustiti u novembru

Krcata novembarska sezona je vreme tešku striming artiljeriju i oskarovsku sezonu, tako da ne treba da čudi da će ovo biti najgušći mesec po pitanju premijera, ali ovih 10 naslova obavezno treba držati na spisku – gledaj kada se premijerno pojavi.

Crown (peta sezona) – 9. novembar

Iako besumočno tlačenje kraljevske porodice u sedmoj umetnosti poslednjih desetak godina postaje đavolja rabota, kreatori serije “The Crown” našli su magičnu žicu između stvarnih događaja i fiktivne dramaturgije. Povratak “Krune” posle malo duže pauze sa fokusom na devedesete godine poršlog veka, novu eru vladavine Elizabete II i pikanterije u vezi sa princezom Dajanom odličan su šlagvort za još jednu odličnu sezonu najskuplje Netflix-ove serije.

The English – 11. novembar

Akciona-vestern drama sa Emili Blant samo na osnovu trejlera obećava mnogo više nego šta osrednji naziv serije i žanrovska odrednica govore. Dolazak engleske aristokratije na američko tlo 1890. godine koje je živahnije od divljeg zapada nateraće nobl damu da pokaže mnogo više od ispoliranog porcelanskog posuđa – svoje naoštrene zube i još naoštrenije pesnice u borbi za preživaljvanje.

1899 – 17. novembar

Dovoljno je reči da je u pitanju serija kreatora maestralne naučno-fantastične horor serije “Dark”. Što je više nego dovoljan razlog da se nađe na listi.

Dead to Me (treća sezona) – 18. novembar

Poslednja sezona beskrajno zabavne priče o dve drugarice koje su tragedije spojile obećava pakleno dobru zabavu pre nego što se svetla ugase i zavesa spusti.

Mini-serija zasnovana na istinitim događajima prati nesvakidašnji život indijskog migranta koji je bio pionir u pokretanju do tada nepozatnog biznisa – striptiz klubovi za žene.

Umesto još jedne sage porodice Adams, spinof u kojem su svetla pozornice uperena u Sredu obećavaju crni-humor, odličnu glumačku postavu i natprirodne događaje.

Echo 3 – 23. novembar

Mračna fantazija iz 1988. godine posle mnogo godina dobija nov život. “Willow” je moderni pandan epskim fantazijama i magičnim svetovima koji poslednjih godina cvetaju.

Najčitanije

Pročitaj još