8 novih serija koje ne treba propustiti u januaru

Za početak 2023. godine dovoljno je poželeti da bude plodonosna i ako je moguće kreativna i šarena kao i 2022. godina. Januar nije ispunjen dogonajavljivanim ili dugoiščekivanim naslovima, ali postoji nekoliko zanimljivih debitanta.

The Rig – 7. Januar (Amazon Prime Video)

Natpriodna naučno-fantastična serija “The Rig” fokusirana je grupu radnika na naftnoj bušotini usred okeana. Umesto rutinskog posla,d dnevne i noćne smene pretvaraju se u noćnu moru kada se nad stanicom nadvije gusta magla.

Vikings: Valhalla, 2. sezona (Netflix) – 12. januar

Za fanove Vikinga i spin-off serije pod nazivom Valhalla drugo sezona samo što nije počela.

The Hunters, 2. sezona (Amazon Prime Video) – 13. januar

Posle skoro tri godine pauze zaboravljena serija o lovcima na naciste krajem sedamdesetih godina prošlog veka sa Al Paćinom se vraća da raščisti račune i da se pokloni publici. Druga i ujedno i poslednja sezona pod producentskom palicom Džordana Pila (Get Out, Us, Nope) u osam epizoda razrešiće započetu priču pre tri godine.

Servant, 4. sezona (Apple TV+)

Posle u najmanju ruku šokantnog finala treće sezone serije Em Najt Šamalona “Servant” publika će se konačno oprostiti sa porodicom Tarner i njihovom dadiljom Lijen. Poslednja sezona će razrešiti čuvenu misteriju sekte Manjih svetaca i pozadinsku priču devojke koja manipuliše životom bračnog para i njihovog sina Džerika.

The Last of Us – 15. januar (HBO Max)

Najveće ime kompanije Sony i gejming platforme Sony Playstation pored kultnog God of War je video-igra The Last of Us. Studio koji stoji iza video-igre Naughty Dog i producenti HBO- megahita Chernobyl sigurni su da imaju novu striming franšizu koja će upotpuniti katalog brenda HBO. Postapokaliptični svet i priča voljenim likovima Eli i Džoelu dobila je svoje novo ruho.

Nostalgija je i dalje u punoj snazi, pa će popularni sitkom, nekada poznat pod nazivom “Vesele sedamdesete”, postati “Vesele devedesete” sa celokupnom glumačkom ekipom koja se vraća, ovog puta ne na male ekrane, već na striming ekrane.

Poker Face (SkyShowTime) – 26. januar

Sa planetarnim uspehom filmova Rijana Džonsona (Knives Out i Glass Onion) u saradnji sa zvezdom Netflix-ovog hita “Russian Doll” Natašom Lion dobili smo još jednu komediju-misteriju. Nataša Lion, Edrijen Brodi i Džozef Gordon Luit u toku prve sezone i 10 epizoda rešavaće neobična ubistva, nestanke i raznorazne misterije ovoga sveta.

Shrinking (Apple TV+) – 27. januar

Apple TV+ posle rizičnog poteza sa “Severance” koji se debelo isplatilo spremio je još jednu crno-komičnu poslasticu. Serija o psihoterapeutu koji je odlučio da svakom klijentu u lice kaže šta zaista misli o njihovim mentalnim preprekama i problemima dobija neobičan obrt – njihovi životi se radikalno menjaju, ali i njegov.

Najčitanije

Pročitaj još