Nema više “Killing Eve”: Ovo je poslednja sezona

Došlo je vreme da se rastajemo od omiljene striming psihopate Vilanel i njene neumorne opsesije Iv. Detektivka i krvoločna agentkinja, povremeno frilenserka, pre nego što padne zavesa na “Killing Eve” pokloniće se publici pred malim ekranima 2022. godine kada će biti emitovana četvrta i poslednja sezona serije. 

Killing Eve” kreativno delo Fibi Voler Bridž (Fleabag) pod pokroviteljstvom BBC America u januaru 2020. godine najavilo je četvrtu sezonu čije je snimanje prekinuto zbog pandemije korona virusa. Serija će nastaviti sa produkcijom i snimanjem u toku leta ove godine na području Velike Britanije i u delovima Evrope ako epidemiološki uslovi omoguće rad. U slučaju da se situacija dodatno pogorša, postoji mogućnost da se serija odloži nekoliko meseci, ali četvrta sezona u trajanju od osam epizoda je poslednja. 

“Killing Eve je moje najbolje profesionalno iskustvo i radujem se radu na četvrtoj sezoni. Drago mi je da će ekipa koja radi na seriji, ali i fanovi dobiti celokupnu i finalnu priču u poslednjoj sezoni”, rekla je Sandra O koja tumači lik Iv. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Killing Eve: Najbolji i najduhovitiji triler trenutno na TV-u


“Killing Eve” od premijere 2018. godine, pa do danas osigurala je sebi 19 Emi nominacija, pozitivne ocene kritike, naročito prve sezone, i pop-kulturne reference iz serije koja je promenila kurs savremene televizije i striming servisa stavljajući akcenat na komplikovane, povremeno komične ženske aktere u glavnim ulogama. 

 

Najčitanije

Pročitaj još