Kad će druga sezona “Mindhunter”?

Serija Mindhunter je tihi ubica Netflix-a. Kad se pojavila nije bilo nikakve frke i priče o njoj, ali dva meseca nakon premijere 13. oktobra 2017. godine svima su usta bila prepuna o FBI detektivima Holdenu Fordu i Bilu Tenču. Da li će biti druge sezone? Da? Kad će da bude? Pa, brže nego što mislite.

Glumica Šarliz Teron u razgovoru sa voditeljem Hauardom Sternom u radio emisiji rekla je da je izvršni producent druge sezone zajedno sa Dejvidom Finčerom. Netflix je još 2017. godine potvrdio da će serija Mindhunter dobiti drugu sezonu i za sada je jedino poznato da će se nastavak fokusirati na ubistva dece, tinejdžera i adolescenata koja su se dogodila u Atlanti između 1979. i 1981. godine.

Foto: Netflix

U avgustu prošle godine šuškalo se da će se u drugoj sezoni Mindhunter pojaviti Čarls Menson kojeg će tumačiti Dejmon Heriman, kojeg je reditelj Kventin Tarantino takođe angažovao za istu ulogu u filmu Once Upon Time in Hollywood.

Netflix još uvek nije potvrdio da li je ovo istina, a Džon E. Daglas koji je napisao “Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit”, i po kojem je lik Holdena Forda zasnovan, rekao je u intervjuu za Vulture:” Mindhunter ima priču koja može da se protegne na pet godina. Za sada je plan da bude pet godina. Dejvid Finčer je pitao glumce da li mogu da mu daju pet godina. Znam da će biti osam epizoda u drugoj sezoni. Priča će se osvrnuti na Dejvida Berkovica kao i na Čarlsa Mensona. Ubistvo dece u Atlanti se desilo u ranim osamdesetim, pa će i taj deo priče biti pokriven“.

Foto: Netflix

Dejvid Berkovic je serijski ubica koji je poznatiji pod pseudonimom – Semov sin. Berkovic i Menson su već uhapšeni kad počinje Mindhunter serija, odnosno 1977. godine. Njihova imena su pomenuta u prvoj sezoni, ali ih nismo videli, kako tvrdi Džon Daglas to će se promeniti u drugoj sezoni.

Kad je Stern pitao Šarliz Teron – Kad će druga sezona Mindhunter, rekla je u avgustu 2019. godine. Što znači još samo dva meseca su ostala, ali čeka se još uvek potvrda Netflix-a i prvi trejler.

Ako niste pogledali do sada Mindhunter, obavezno stavite na listu – pogledaj i trejler da se prisetimo prve sezone.

Najčitanije

Pročitaj još