“Once Upon a Time In Hollywood”: Novi trejler je ludilo

Filmska zajednica ne može da dočeka svetsku premijeru filma Kventina TarantinaOnce Upon a Time in Hollywood“. Fantastične reakcije kritičara i publike posle premijere na Kanskom festivalu 21. maja dodatno su podgrejale dugo očekivanu filmu čorbicu.

Holivudski krem je začinjen zvezdama – Leonardom Dikapriom, Bredom Pitom, Margo Robi, Kurtom Raselom, Dakotom Fening, Lukom Perijem i Al Paćinom. I sad kako biti nestrpljiv do 14. avgusta, kad se očekuje premijera u Evropi.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Omiljeni filmovi Kventina Tarantina: Naslove koje preporučuje publici


Once Upon a Time in Hollywood prati televizijsku zvezdu Rikija Daltona (Leonardo Dikaprio) koji je svestan da pozlata sa njegove karijere počinje da se krnji, ali njegov dubler Klif But (Bred Pit) ima ideju kako bi mogli da se probiju na veliko platno. Dok dvojac kuje plan kako biti glavni u Holivudu, Šeron Tejt (Margo Robi) prva komšinica Daltona osuđena je na životnu tragediju koju joj je plete Mensonova porodica.

Film koji traje nešto više od dva i po sata kritičari su opisali kao uzbudljivu, impulsivnu i provokativnu Tarantinovu viziju Holivuda.

Dok film se ne preseli u naše bioskope kompanija Sony Pictures objavila je novi trejler za film.

Najčitanije

Pročitaj još