Trejler “Judy & Punch”: Film koji udara publiku velikom palicom po glavi

Nema ništa bolje od stare dobre osvetničke priče za nepravedna zlodela koja su naneta nekom ko ni hleb jeo, nit hleb mirisao. U filmskoj epizodi – oko za oko, zub za zub glumica Mia Vajsikovska u ulozi Džudi želi svoj ponos natrag i pravdu na videlo u filmu “Judy & Punch”.

Debitantski film Majre Foulkes je nasilna verzija i aluzija na priču “Ko se boji Virdžinije Vulf”. Posle debitovanja na Sundance festivalu prošle godine u januaru, film “Judy & Punch” od 24. aprila će obići svet i predstaviti priču o lutkarima sredinom 16. veka čiji se brak i predstava odvijaju podjednako nasilno kako na imaginarnoj pozornici, tako i u stvarnosti.

Fiktivni gradić Sisajd poznat je po kraljevima lutkarskog pozorišta Džudi i Panču. Dok je ženski deo dua kreativno nastrojen, muški deo je ljubomorno osujećen u poslu koji dovodi do porodične tragedije.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Netflix i HBO dobijaju konkurenciju: Stiže 175 serija od nove platforme za gledanje


Smrt deteta čiju krivicu nosi Panč umesto emotivnog sloma vodi ka još većem porodičnoj katastrofi izazvanoj lažima od strane ljubomornog muža. Mia Vajsikovska emotivno i fizički slomljlena želi osvetu za odbačenost i laž koju je njen muž smislio nakon što ju je uklonio.

Film “Judy & Punch” posle debitovanja na Sundance festivalu okaraktrisan je kao nasilna komedija-drama o mizoginiji ispričana iz magičnog i maštovitog ugla uz pomoć velike palice koja će udarati po junakinji, ali i gledaocima.

Pogledajte trejler: 

Najčitanije

Pročitaj još