Netflix i HBO dobijaju konkurenciju: Stiže 175 serija od nove platforme za gledanje

Za početak da ukratko sumiramo situaciju. Netflix – dostupan kod nas, ali nema prevoda, HBO Go dostupan kod nas, ima prevod i u svojoj paleti pored originalnog sadržaja nudi i licencirane serije televizija ShowTime, servisa Hulu i kompanije FX, Amazon Prime dostupan kod nas, ne vredi ni 3 evra mesečno jer je preskroman sa sadržajem na našim prostorima, Disney+, Apple+, Hulu i iTunes kod nas ne funkcionišu, niti će po svoj prilici. I taman kad čovek pomisli – ma, ko će bre sve to da plati i ko sve to stigne da gleda u tržišnu trku se uključuje i striming servis Quibi sa potpuno originalnim sadržajem i odmah je počeo da puca iz svih topova.

Posle krajnje nesrećnog starta Apple+ koji osim serija Morning Show i Servant nije imao ništa još pristojno da ponudi i kljakavog početka Disney+ koji se oslanjao na arhivu koju poseduje i jednu novu seriju Mandalorian, Quibi misli da će biti dobar protiv kandidat velikoj trojci Netflix, HBO i Amazon Prime.

Nova striming platforma sa radom kreće 6. aprila, mesec dana pre nego što Warner grupa pokrene HBO Max, i startuje sa 175 serija po ceni od 4.99 dolara mesečno sa reklamama koje traju od 10 do 15 sekundi i ne mogu da se preskoče ili 7.99 dolara mesečno bez reklama.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Kako da legalno gledate serije, a da ne bankrotirate


Quibi je fokusiran a generaciju Z (rođeni između 1992 do 2012. godine) i biće dostupan preko aplikacije za mobilne telefone ili preko android i IOS sistema koji podržavaju moderni televizori.

Nova striming platforma je već objavila trejlere za nekoliko serija koje nudi.

Survive

The Fugitive

Elba Vs. Block

Most Dangerous Game

Flipped

Najčitanije

Pročitaj još