“God of War” je nova Netflix-ova serija?

Netflix želi da dobije striming rat protiv Apple+, Disney+, HBO Max i ne pita koliko će da košta.

Kreator uspešnog serijala video-igara “God of War” Kori Barlog želi da njegova verzija o bogu rata Kratosu dobije striming tretman, kao što je i adaptacija romana Andžeja Sapkovskog “The Witcher”. Fanovi čuvene PlayStation igrice koja je licencirana samo za Sony kompaniju, žao mi je PC i Xbox vlasnici, će najverovatnije postati nova Netflix ekskluziva, ako grčki bogovi usliše Korijevu želju.

Barlog je na Tviteru napisao da posle ogromnog uspeha serije “The Witcher” ne vidi nijedan razlog i da njegovo čedo ne dobije sličan tretman.

Samo da se razumemo ovo nije nikakva najava. Mislim da bi video-igre bile odlične serije jer gejming industrija troši ogroman novac na igradnju likova, priču i glumce koji pozajmljuju glasove“, napisao je Kori.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Najgledaniji filmovi i serije na Netflix-u


Imaš pravo Kori!

God of War iz 2018. godine je vrlo pogodan za televizijsku adaptaciju, ali nije on jedini, jer se šuška da će video-igre Fatal Frame i Silent Hill u narednim godinama dobiti svoje televizijsko ili filmsko ruho.

S obzirom na to da Netflix voli sve što vole mladi, a u pitanju je milionska publika koja voli God of War, čisto sumnjam da se ovo neće dogoditi u narednim godinama.

Pitanje je – ko je sledeći na redu za adaptiranje?

Najčitanije

Pročitaj još