Trejler za film “Doctor Sleep”: Moderni horor majstor napravio nastavak “Isijavanja”

Reditelj i scenarista Majk Flanengen koji je prošle godine oživeo kultno delo književnice Širli Džekson The Haunting of Hill House uhvatio se u koštac sa romanom Stivena Kinga Doctor Sleep. Ili da budem precizniji posle Kjubrikovog “Isijavanja” dobijamo nastavak priče o Deniju Torensu.

Kao i u knjizi film prati život odraslog Denija Torensa (Evan Mekgregor) koji će do poslednjeg daha u fiktivnom svetu pamtiti događaje u hotelu Vidikovac. Notorni alkoholičar pokušava da suzbije natprirodno “isijavanje” koje eksplodira u njemu svaki put kad se otrezni. Denijev život postaje još komplikovaniji nakon što upozna devojku koja deli isti dar ili kletvu kao i on.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “The Haunting of Hill House” je najbolja serija 2018. godine


Posle Kjubrikovog “Isijavanja” očekivanja su ogromna, ali ako se uzme u obzir da je Falnengen poznat po psihološkom hororu koji je priuštio u The Haunting of Hill House, adaptaciji Kingovog romana Gerald’s Game i trileru Hush ne bi trebalo biti preterano zabrinut.

Kompanija Warner Bros zvanično će prikazati Doctor Sleep 8. novembra u bioskopima širom sveta. I sad nam ostaje da čekamo i da držimo fige.

Najčitanije

Pročitaj još