Bijonse je veštica i nije šala

Znam! Navikli ste se da Deda isključivo piše o serijama i filmovima, kao i da povremeno preporuči knjige i prokomentariše neki pop kulturni događaj. Kao i svaki deda zaslužujem trenutak predaha, naročito posle serije “Maniac“, a i ne bi bilo loše da se malo nasmejemo, za promenu jer vikend je. Dakle, šokantno otkriće, naježio sam se, Bijonse je izgleda veštica i to ne obična veštica, već on koja pali sveću i baje, a boga mi ima i vašu vudu lutku. Molim vas da pri sebi imate ikonu nekog sveca jer se bavimo ozbiljnim stvarima 😀

Ispustio sam šolju za kafu i umro od smeha kad sam pročitao članak magazina “Vulture” koji ima veoma važnu informaciju o sega giga mega pop zvezdi, i sad su nam neke stvari jasne.

Priča ide ovako – bivša bubnjarka Bijonse Nouls, Kimberli Tompson, podnela je u policiji zahtev za zabranu prilaska R&B kevi. Prema tvrdnjama devojke koja barata bubnjarskim palicama Bijonse se godinama bavi veštičarenjem i bacanjem čini.

Roseanne Barr Witch GIF - Find & Share on GIPHY

Tompson je optužila gospođu Nouls da joj je nekoliko puta čačkala po telefonu, kontrolisala njene finansije i da joj je ubila kućnog ljubimca.

Cat Smoking GIF by sheepfilms - Find & Share on GIPHY

Bubnjarka je sedam godina svirala u pevačicinom bendu i ovo nije prvi put da je podnela zahtev za zabranu prilaska, ali pošto je prvi put sud odbio žalbu Tompson računa da će ubistvo kućnog ljubimca izazvati empatiju čuvara reda.

Ako je istina ono što zbori Kimberli Tompson onda uspeh Bijonse Nouls koja ima franatične fanove ima smisla. Jedino bajalice mogu da učine da ljudi stvarno odlepe za nekim ko samo igra i peva. Ali, pošto je veća verovatnoća da je vreme za intervenciju u životu bubnjarke i da ne bi bilo loše da neko pozove egzorcistu ili psihoterapeuta onda možemo mirno da spavamo.

Mada, sledeći put kad pustite neku pesmu od Bijonse sklanjajte kućne ljubimce, veštica je ipak veštica.

Serious Cat GIF - Find & Share on GIPHY

Najčitanije

Pročitaj još