Trejler “The Old Guard”: Netflix želi još jedan hit sa Šarliz Teron

Netflix je procvetao u karantinskom svetu. Za razliku od konkurenata broj pretplatnika je skočio za 13 miliona, na postojećih 170, što ga čini najmasovnijom platformom za serije i filmove u svetu. Kako bi zadržao publiku koju je godinama prikupljao Netflix nema nameru da se zaustavi u proizvodnji originalnih serija i filmova koji su dostupni samo kod njih.

Posle uspeha filma sa Krisom Hemsvortom “Extraction” Netflix je angažovao još jednu veliku holivudsku zvezdu koja će krasiti žanrovski sličan i ne baš tako sličan film. Šarliz Teron u “The Old Guard” (adaptacija stripa Grega Ruka) tumači lik drevnog ratnika koja predvodi grupu obučenih besmrtnih plaćenika kroz razne istorijske ere.

Kada se probudi još jedna besmrtna grupa iz dubokog zimskog sna ratno stanje je na snazi.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Film Kristofera Nolana “Tenet” otvara bioskope posle karantina


Šarliz Teron kao producent filma za “IndiWire” je rekla da je od prvog kontakta sa stripom znala da je “The Old Guard” osuđen da bude film.

“Videla sam ogroman potencijal i mislim da je veoma relevantna tema za savremenu civilizaciju. Da li ono što radimo za čovečanstvo je dovoljno? Da li radimo prave stvari da bismo promenili svet ili stvari koje vode naš svet ka lošijem stanju”.

Da li je Šarliz producirala dobar film? Saznaćemo 10. jula na Netflixu.

Najčitanije

Pročitaj još